LIVE BLOG, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-3: «Καθάρισε» ο Κούρτιτς - Η μετάδοση του Newsbomb.gr

ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στη Super League.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Intime
1'

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Super League, πριν τη διακοπή για τα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε μια αναμέτρηση που αμφότερες οι ομάδες θα είναι ικανοποιημένες μόνο με τη νίκη.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πρώτη απώλεια στο γήπεδο τους (βλ. 0-0 με τον ΟΦΗ), ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα θέματα στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ σε διάφορες θέσεις. Επιθετικά και οι δύο μπορούν να σκοράρουν. Εξίσου εύκολα μπορούν να δεχθούν και γκολ.

Το «τριφύλλι» πονοκεφαλιάζει με την απουσία του Πούγγουρα, διότι ακόμα κι αν δεν ήταν βασικός, θα ήταν μία εναλλακτική λύση στην άμυνα. Κι αυτό διότι είναι ανέτοιμος ο Σένκεφελντ και γυρίζει έπειτα από έξι μήνες σε αποστολή.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» τα ερωτηματικά είναι περισσότερα. Οι απουσίες των Ολιβέιρα, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, Αουγκούστο, Ίνγκασον ασφαλώς πονοκεφαλιάζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει να σκεφτεί αλλά και την κούραση από το απαιτητικό ματς της Πέμπτης.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή