LIVE, Super League: Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τα Αστέρας Τρ. – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και των αγώνων Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και παρότι ακόμα είναι νωρίς, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι εξέχουσας σημασίας.

Σε βαθμολογικό επίπεδο, οι Πειραιώτες καλούνται να αποδείξουν πως βρίσκονται δίκαια μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη να πάρουν σημαντική διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο -3 και με τη σειρά τους θέλουν να δείξουν πως τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα σπουδαία ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν συγκυριακά. Και κυρίως να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Πέρα από το βαθμολογικό κομμάτι, βέβαια, τίθεται και θέμα γοήτρου, αλλά και ψυχολογίας. Είναι πολλά περισσότερα αυτά τα παιχνίδια από τρεις «απλούς» βαθμούς. Ακόμα και όταν δεν κρίνουν το Πρωτάθλημα, όπως συμβαίνει τώρα.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ των πολλών απουσιών δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το Κηφισιά – ΟΦΗ, το οποίο διεξάγεται στη Λαμία.

Δείτε LIVE την εξέλιξη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και των υπόλοιπων αγώνων της Super League

09:57
Σωτήρης Σκουλούδης

Iron Sting: Στη μάχη για πρώτη φορά το ισραηλινό υπερόπλο - Τι είναι και πως λειτουργεί

Στη χρήση του όλμου ακριβείας, «Iron Sting», προχώρησε για πρώτη φορά το Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του IDF.

Το «Iron Sting» αναπτύχθηκε από την Elbit Systems και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2021. Πρόκειται για έναν όλμο που έχει σχεδιαστεί για χρήση τόσο σε ανοιχτούς χώρους όσο και σε αστικό περιβάλλον, ενώ είναι τόσο ακριβές που μπορεί να μειώσει την πιθανότητα τραυματισμού άμαχου πληθυσμού.

Το όπλο αποτελείται από όλμο 120 χιλιοστών που χρησιμοποιεί GPS και καθοδήγηση λέιζερ για να πλήξει με ακρίβεια τους στόχους. Έχει βεληνεκές 1-12 χλμ. και μπορεί να διαπεράσει διπλά οπλισμένο σκυρόδεμα.

«Χάρη στην ακρίβεια και την τεχνογνωσία των μαχητών, η μονάδα Maglan σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία εξουδετέρωσε δεκάδες τρομοκράτες με διάφορα μέσα, ένα από τα οποία είναι ο όλμος ακριβείας Iron Sting», δήλωσε ο διοικητής της Ταξιαρχίας Καταδρομών, συνταγματάρχης Omer Cohen.

«Από την αρχή του πολέμου, η Ταξιαρχία Καταδρομών πολέμησε σθεναρά ενάντια στη βίαιη επίθεση του εχθρού και εξουδετέρωσε πάνω από 100 τρομοκράτες στη Λωρίδα της Γάζας. Οι τακτικές και έφεδρες μονάδες Maglan, Egoz και Duvdevan θα φτάσουν σε κάθε μέρος και σε κάθε εχθρό και θα τους εξοντώσουν. Μαζί θα νικήσουμε- είμαι σίγουρος για τους στρατιώτες μας και τους εμπιστεύομαι».

09:54
Σωτήρης Σκουλούδης

Η Τουρκία εξετάζει την αποστολή στρατευμάτων στο Ισραήλ - «Μοντέλο Κύπρου στην Παλαιστίνη»!

Ο πόλεμος στο Ισραήλ και η θέση της Τουρκίας μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τουρκικού τύπου, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κωστίδη την ίδια στιγμή που ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί βάζει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αποστολής τουρκικών στρατευμάτων την Παλαιστίνη.

Συγκεκριμένα, ο τουρκικός τύπος αναφέρεται στο ενδεχόμενο αποστολής τουρκικού στρατού στην Παλαιστίνη. Μάλιστα, η τουρκική Cumhuriyet, κάνει λόγο για «μοντέλο Κύπρου στην Παλαιστίνη με δύο κράτη και την Τουρκία εγγυήτρια δύναμη».

Τελεσίγραφο 24 ωρών του Μπαχτσελί στο Ισραήλ για την Παλαιστίνη

Την ίδια ώρα τελεσίγραφο 24 ωρών δίνει στο Ισραήλ ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ.

«Η Τουρκία πρέπει να παρέμβει και να κάνει ο,τιδήποτε χρειαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά στέλνοντας ένα μήνυμα στο Ισραήλ.

Παράλληλα, τουρκικά ΜΜΕ αναρωτιούνται «μήπως ο Μπαχτσελί μιλάει για αποστολή στρατευμάτων στην Παλαιστίνη». Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό δίκτυο Halk TV σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«O πρόεδρος του Kόμματος Εθνικιστικής Δράσης έκανε το εξής κάλεσμα «Σε περίπτωση που εντός 24 ωρών δεν επιτευχθεί εκεχειρία, δεν σταματήσουν οι επιθέσεις, αν υπάρχει συνέχεια με την ρίψη βομβών εναντίον των αμάχων δηλώνω ξεκάθαρα πως η Τουρκία πρέπει να παρέμβει και πρέπει να κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο που φέρει ευθύνη λόγω της ιστορικής, θρησκευτικής της ανθρωπιστικής της υποχρέωσης. Η ευθύνη της προστασίας της Παλαιστίνης είναι η κληρονομιά των προγόνων μας. Μήπως αυτό ήταν ένα κάλεσμα για αποστολή Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Παλαiστίνη;»

08:49
Σωτήρης Σκουλούδης

Το τραύμα των παιδιών σε Γάζα, Ισραήλ - Τρόμος, εφιάλτες και επιθετικότητα

Αθώα θύματα του πολέμου, τα παιδιά στη Γάζα που επιβιώνουν «εμφανίζουν σοβαρό τραύμα» μετά από 16 ημέρες βομβαρδισμών, λένε οι ειδικοί. Εκτός από τον κίνδυνο θανάτου και τραυματισμού, ο ψυχίατρος λέει ότι η κατάσταση οδηγεί σε συμπτώματα όπως σπασμούς και ενούρηση στο κρεβάτι

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς στη Γάζα ανέφερε χθες (22/10) ότι 1.750 παιδιά σκοτώθηκαν στις 16 ημέρες του βομβαρδισμού από τις ισραηλινές δυνάμεις μετά τη δολοφονική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. Αυτό είναι κατά μέσο όρο σχεδόν 110 παιδιά την ημέρα. Χιλιάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί.

Ο ψυχολογικός αντίκτυπος του πολέμου στα παιδιά είναι εμφανής, λέει ο Φαμπέλ Αμπού Χιν, ψυχίατρος στη Γάζα. Τα παιδιά είχαν «αρχίσει να εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα τραύματος, όπως σπασμούς, ενούρηση στο κρεβάτι, φόβο, επιθετική συμπεριφορά, νευρικότητα και να μην φεύγουν από την αγκαλιά των γονιών τους». «Η έλλειψη οποιουδήποτε ασφαλούς χώρου έχει δημιουργήσει μια γενική αίσθηση φόβου και φρίκης σε ολόκληρο τον πληθυσμό και τα παιδιά επηρεάζονται περισσότερο», είπε.

«Κάποια από αυτά αντέδρασαν άμεσα και εξέφρασαν τους φόβους τους. Αν και μπορεί να χρειάζονται άμεση παρέμβαση, μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα άλλα παιδιά που κράτησαν τη φρίκη και το τραύμα μέσα τους».

Περίπου το ήμισυ των 2,3 εκατομμυρίων πληθυσμού της Γάζας είναι παιδιά. Από τις 7 Οκτωβρίου, ζουν σχεδόν υπό συνεχή βομβαρδισμό, με πολλά από αυτά να έχουν συσσωρευτεί σε προσωρινά καταφύγια σε σχολεία υπό τη διεύθυνση του ΟΗΕ αφού εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και έχουν ελάχιστη πρόσβαση σε τρόφιμα ή καθαρό νερό. Η Tαχρίρ Ταμπάς, μητέρα έξι παιδιών που στεγάζεται σε ένα σχολείο, είπε: «Τα παιδιά μας υποφέρουν πολύ τη νύχτα. Κλαίνε όλη τη νύχτα, βρέχονται τη νύχτα, ενώ έχουν σταματήσει να το κάνουν».

Μετατραυματικό τραύμα βιώνουν τα παιδιά στο Ισραήλ

Τα παιδιά του Ισραήλ έχουν επίσης εμφανίσει αυξανόμενα σημάδια τραύματος από τις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Zachi Grossman, τον πρόεδρο της Ισραηλινής Παιδιατρικής Ένωσης. «Είμαστε μάρτυρες ενός τσουνάμι συμπτωμάτων άγχους στα παιδιά» και το ζήτημα «δεν αντιμετωπίζεται επαρκώς», είπε στο Ynet, έναν ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο.

«Περίπου το 90% των παιδιών που επισκέπτονται τα παιδιατρικά νοσοκομεία παραπονούνται για άγχος. Πολλά υποφέρουν από άγχος και σίγουρα είναι κάτι που δεν έχουμε δει στο παρελθόν. Αυτό το ζήτημα θα είναι πολύ πιο επιτακτικό από πριν», είπε ο Γκρόσμαν.

Στη Γάζα, ένα παιδί 15 ετών έχει βιώσει πέντε περιόδους έντονων βομβαρδισμών στη ζωή του: 2008-9, 2012, 2014, 2021 και τώρα 2023. Μελέτες που διεξήχθησαν μετά από προηγούμενες συγκρούσεις έδειξαν ότι η πλειοψηφία των παιδιών στη Γάζα εμφανίζει συμπτώματα διαταραχής μετατραυματικού στρες (PTSD).

Μετά την Επιχείρηση Πυλώνας Άμυνας το 2012, η Unicef, η υπηρεσία του ΟΗΕ για τα παιδιά, διαπίστωσε ότι το 82% των παιδιών είτε διαρκώς είτε συνήθως φοβόταν τον επικείμενο θάνατο.

Πυρετός, επιθετικότητα και θυμός

Μεταξύ των άλλων ευρημάτων της Unicef ήταν: το 91% των παιδιών ανέφεραν διαταραχές ύπνου κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Το 94% είπε ότι κοιμήθηκε με τους γονείς του. Το 85% ανέφερε αλλαγές στην όρεξη. Το 82% ένιωσε θυμό. Το 97% ένιωθε ανασφάλεια. Το 38% ένιωθε ενοχή. Το 47% δάγκωνε τα νύχια του. Το 76% ανέφερε φαγούρα ή αίσθημα αδιαθεσίας.

Μετά την Operation Cast Lead, τον πόλεμο τριών εβδομάδων το 2008-09, μια μελέτη από το κοινοτικό πρόγραμμα ψυχικής υγείας της Γάζας (GCMHP) διαπίστωσε ότι το 75% των παιδιών ηλικίας άνω των έξι ετών υπέφεραν από ένα ή περισσότερα συμπτώματα διαταραχής μετατραυματικού στρες με σχεδόν ένα στους 10 να επιλέγει κάθε κριτήριο.

Τότε, ο Χασάν Ζεγιάντα, ψυχολόγος στο GCMHP, είπε στον Guardian: «Η πλειοψηφία των παιδιών υφίσταται πολλές ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες. Η ανασφάλεια και τα συναισθήματα αδυναμίας είναι συντριπτικά.

«Παρατηρήσαμε τα παιδιά να γίνονται πιο ανήσυχα – διαταραχές ύπνου, εφιάλτες, νυχτερινό τρόμο, οπισθοδρομική συμπεριφορά όπως προσκόλληση στους γονείς, βρέξιμο του κρεβαρτιού, γίνονται πιο ανήσυχα και υπερκινητικά, αρνούνται να κοιμηθούν μόνα τους, θέλουν συνεχώς να είναι με τους γονείς τους, κατακλύζονται από φόβους και ανησυχίες. Κάποια αρχίζουν να γίνονται πιο επιθετικά».

Οι ειδικοί παρατήρησαν επίσης μια έξαρση στα ψυχοσωματικά συμπτώματα, όπως υψηλό πυρετό χωρίς βιολογικό λόγο ή εξάνθημα στο σώμα.

Μια έκθεση της Save the Children πέρυσι σχετικά με τον αντίκτυπο του 15ετούς αποκλεισμού και των επαναλαμβανόμενων συγκρούσεων στην ψυχική υγεία των παιδιών στη Γάζα διαπίστωσε ότι η ψυχοκοινωνική τους ευημερία είχε «μειωθεί δραματικά σε ανησυχητικά επίπεδα».

Τα παιδιά από τα οποία πήρε συνέντευξη η υπηρεσία βοήθειας «μίλησαν για φόβο, νευρικότητα, άγχος, στρες και θυμό και απαριθμούσαν οικογενειακά προβλήματα, βία, θάνατο, εφιάλτες, φτώχεια, πόλεμο και την κατοχή, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού, ως πράγματα που τους άρεσαν λιγότερο στη ζωή τους». Η έκθεση ανέφερε ότι ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, περιέγραψε τη ζωή των παιδιών στη Γάζα ως «κόλαση επί Γης».

00:34
Βαγγέλης Πάτας

Καλό βράδυ σε όλους

00:19
Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ο γιατρός μας είπε ότι απειλούσαν τη ζωή του» - Όσα δήλωσε ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι «ο γιατρός μου είπε οτι βρίζουν τη μητερά του και απειλούν τη ζωή του», ενώ έκανε λόγο για παραμύθια τα όσα έγιναν μετά τη διακοπή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

23:50
Βαγγέλης Πάτας

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: "Στα αποδυτήρια με τους παίκτες και τους γιατρούς των δύο ομάδων και τον γιατρό του αγώνα. Αυτό που έγραψε ο γιατρός του αγώνα, είναι ότι κατά τη γνώμη του μετά από εξέτασή του μια ώρα μετά το συμβάν, η κλινική εικόνα του παίκτη ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα, επειδή ο ίδιος δεν έχει περαιτέρω εργαστήρια για να κάνει εξετάσεις στον παίκτη να πει είτε είναι fit είτε non fit. Αυτό τον κανονισμό πρέπει να τον κοιτάξουμε ξανά στη Super League, γιατί χρειάζονται εξετάσεις από μηχανήματα που μπορούν να βοηθήσουν. Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένας κρότος και υπήρχαν παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που κάνανε προθέρμανση. Εκεί ένας ποδοσφαιριστής έπεσε κάτω, έδειξε ευαισθησία. Από τον κρότο έδειξε ότι ζαλίζεται και φεύγοντας φορούσε κολάρο. Είναι παραμύθια που είχαμε να δούμε καιρό στα ελληνικά γήπεδα. Να ξαναβάλουμε τα παιχνίδια που είχε παίξει ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο και ήμουν και εγώ. Να υπάρχουν 40 ποινικοί και σε αυτό το ματς να ρίχνονται αυτοσχέδιες βόμβες. Εμείς παίξαμε το παιχνίδι. Υπήρξε διακοπή με τον Φινμπογκάσον, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς κάηκε το πόδι του. Εδώ οι γιατροί επίσημα δεν καταγράψανε καμία βλάβη, η κλινική εικόνα του παίκτη είναι ικανοποιητική και ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης ήθελαν να. Πόσες κροτίδες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και τι έγινε. Τώρα ο παίκτης θα ακούει μια κροτίδα και θα πέφτει κάτω να λέει ότι ζαλίζεται. Αν ήμουν στη θέση του Παναθηναϊκού θα έλεγα να συνεχιστεί το παιχνίδι και αυτό πρέπει να παίζεται στο γήπεδο. Εγώ πρώτη φορά τον είδα τον γιατρό και μου είπε ότι ο παίκτης έχει κλινική εικόνα και μπορεί να παίξει. Δεν ήταν παίκτης που έπαιζε, αλλά έκανε προθέρμανση. Όλα αυτά θα τα δούμε μπροστά ματς".

Τι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού: "Με τους παίκτες του Ολυμπιακού τους έλεγα παιδιά, σκοράραμε και συνεχίζουμε για να κερδίσουμε το ματς. Και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήθελαν να συνεχίσουν το ματς. Όλοι θέλαμε αυτό το ντέρμπι να τελειώσει".

Για την έκβαση του ματς: "Τα δικαστήρια έχουν το λόγο. Σας λέω και πάλι εμείς θέλαμε να παίξουμε το ματς. Υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές που θα αποφασίσουν τι θα γίνει".

Τέλος ολοκλήρωσε λέγοντας:ταν ο Παναθηναϊκός που αποχώρησε από το ματς. Είχαμε από την αρχή φωτογραφίες με κασκόλ του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Δεν του το έδειξε του γιατρού να του πω, πρόσεχε τι θα γράψεις γιατί είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού. Η κροτίδα που συζητάμε ήταν πολύ μακριά από τους παίκτες. Ήταν πολλοί παίκτες που κάνανε προθέρμανση. Οι άλλοι δεν είχαν ευαισθησία".

23:48
Βαγγέλης Πάτας

Super League: Η βαθμολογία κι ο αστερίσκος του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Super League: Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, όπου υπάρχει ο μεγάλος αστερίσκος του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

23:48
Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Χουάνκαρ - Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το ασθενοφόρο που μετέφερε τον Χουάνκαρ έφτασε στο Νοσοκομείο Υγεία και ο Ισπανός μπακ αναμένεται να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

23:07
Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή του ντέρμπι!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διεκόπη οριστικά το ντέρμπι και η τύχη του θα κριθεί στα δικαστήρια, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

23:07
Βαγγέλης Πάτας

Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

22:49
Βαγγέλης Πάτας

Έχει αδειάσει το "Γ. Καραϊσκάκης"

22:47
Βαγγέλης Πάτας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν κάτι σαν αποθεραπεία

22:41
Βαγγέλης Πάτας

Πασχαλάκης, Γιόβετιτς και Αλεξανδρόπουλος χτυπούν πέναλτι, με τον κόσμο να τους αποθεώνει

22:31
Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» ανάρτηση για τον γιατρό του αγώνα - «Και ο νοών νοείτω»

Super League: Έξαλλοι στο Τριφύλλι με τον γιατρό του αγώνα και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, έκαναν σχετική ανάρτηση στο Twitter.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

22:28
Βαγγέλης Πάτας

Πάμε για δύο ώρες διακοπή στο ντέρμπι!

22:28
Βαγγέλης Πάτας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σταμάτησαν την προθέρμανση τους, έκατσαν και πάλι στον πάγκο και βρίσκονται εν αναμονή του τι θα γίνει στο παιχνίδι.

22:24
Βαγγέλης Πάτας

To twitter της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον γιατρό του αγώνα

22:16
Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Άλλαξε γνωμάτευση ο γιατρός αγώνα θα κινηθούμε νομικά»

Super League: Έξαλλοι στο Τριφύλλι για την απόφαση να αρχίσει ξανά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, θα κινηθούν νομικά εναντίον του γιατρού του αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

22:08
Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο γιατρός του αγώνα κρίνει τις εξελίξεις - Τί περιμένουν οι «πράσινοι»

Super League: Ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα έδωσε εντολή για να αρχίσει ξανά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ενημέρωση από τους Πειραιώτες, αλλά στο τριφύλλι περιμένουν το πόρισμα του γιατρού του αγώνα για τον Χουάνκαρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

21:59
Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η εικόνα του ζαλισμένου Χουάνκαρ πριν από την αποχώρησή του με φορείο

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δείτε την εικόνα του ζαλισμένου Χουάνκαρ, μετά τη ρίψη της κροτίδας, και λίγο πριν αποχωρήση από το γήπεδο με φορείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

21:58
Βαγγέλης Πάτας
21:57
Βαγγέλης Πάτας

Μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε οι διαιτητές δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους αυτή τη στιγμή.

21:56
Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση των Πειραιωτών - «Ο διαιτητής έδωσε εντολή για επανέναρξη»

Super League: Ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα έδωσε εντολή για να αρχίσει ξανά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ενημέρωση από τους Πειραιώτες, με τους παίκτες να βγαίνουν στο γήπεδο για ζέσταμα, χωρίς να ακολουθήσουν την ίδια ώρα και οι Πράσινοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

21:54
Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τι αναφέρει ο κανονισμός σε περίπτωση οριστικής διακοπής στο ντέρμπι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ζητάει την οριστική διακοπή και την εφαρμογή του κανονισμού για το ντέρμπι - Τι λέει ο ΚΑΠ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

21:46
Βαγγέλης Πάτας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν για ζέσταμα