Live Super League: ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-1 Σημαντική νίκη με γκολ Τετέ

Δείτε την εξέλιξη του σημαντικού αγώνα στο Ηράκλειο, με τον φιλόδοξο ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό που έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς, στο πρώτο ματς των «πράσινων» μετά το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Live Super League: ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-1 Σημαντική νίκη με γκολ Τετέ
INTIME SPORTS
2'

Η έδρα του ΟΦΗ είναι μία απ’ τις δυσκολότερες επαρχιακές στην Ελλάδα. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό έχει μετατραπεί σε ντέρμπι η αναμέτρηση του Ηρακλείου. Για την 8η αγωνιστική της Super League, οι δύο ομάδες αναμετρώνται, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Το ματς προφανώς και έχει επισκιαστεί από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, όπως και το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο άτυχος 31χρονος ήταν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και είναι λογικό οι «πράσινοι» να έχουν επηρεαστεί περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ΟΦΗ μέχρι τώρα έχει τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και μετρά 11 βαθμούς, δύο περισσότερους απ’ τον Παναθηναϊκό που έχει μόλις δύο νίκες στα επτά πρώτα ματς. Αυτόματα καταλαβαίνει κανείς πως για τους «πράσινους» υπάρχει τεράστιο πρέπει νίκης, αν θέλουν να μείνουν σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Φυσικά και οι γηπεδούχοι έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες και μια νίκη με το «τριφύλλι» θα τις ισχυροποιήσει.

Το «Θ. Βαρδινογιάννης» θα είναι «καυτό» από τους οπαδούς των γηπεδούχων που έκαναν sold out, με τους Κρητικούς να έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Μίλαν Ράσταβατς. Εκτός είναι ο Μπρεσάν και ο Νέιρα. Από την πλευρά των «πράσινων», ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει τους τραυματίες Ιωαννίδη και Μαξ, με τον Βαγιαννίδη να επιστρέφει στην αποστολή.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
47 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
9 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ
16 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
22 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 52-78

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τζήλος με βοηθούς τους Τσολακίδη και Οικονόμου. VAR ο Βεργέτης με AVAR τον Τριανταφύλλου. Τέταρτος ο Τσέτσιλας.

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του σημαντικού αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή