Ολυμπιακός Συλλέκτης τίτλων ο Ραφίνια! (video+photos)

Ο Ραφίνια δεν είναι απλά ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, καθώς τα χέρια του έχουν «ψηθεί» με κούπες! 21 τίτλους έχει σηκώσει ο έμπειρος Βραζιλιάνος και το Onsports.gr τους θυμάται…

Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που απλά δεν χρειάζονται ανάλυση για το στυλ τους, για την αξία τους, για την ποιότητά τους. Διότι θα αισθανθείτε σα να σας εξηγούμε πως το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες είναι ζεστές και το χειμώνα ψυχρές. Ο Ραφίνια υπάγεται σε αυτή την κατηγορία. Κανείς δε θα σας κάνει… σοφότερους, αν σας πει για την εξαιρετική σέντρα του. Για τα σωστά μαρκαρίσματά του. Για τον ρυθμό που έχει ως μπακ. Για το γεγονός πως δε φοβάται να δοκιμάσει το πόδι του και μάλιστα με επιτυχία!

Στα 34 του χρόνια, μόχθησε ποδοσφαιρικά για να είναι στα ονόματα που τα ακούς και απλά… ξέρεις. Γιατί η καριέρα του ήταν γεμάτη από επιτυχίες. Γεμάτη από ατομικές και ομαδικές διακρίσεις. Αλλά τις ομάδες τις φτιάχνουν οι παίκτες, άρα τα άτομα. Ποδοσφαιριστές όπως ο Ραφίνια, λοιπόν, δεν είναι απλά πως θα σου προσφέρουν ποιότητα ποδοσφαιρική, δεν είναι μόνο η αγωνιστική σιγουριά σου για το δεξιό άκρο της άμυνας με τη δική του παρουσία. Είναι το… άγγιγμα του Μίδα που διαθέτει και στο ποδόσφαιρο μόνο κατάρα δεν είναι!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr