Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός 3-0: «Μίλησε» η διαφορά ποιότητας

Η διαφορά ποιότητας αποδείχθηκε καθοριστική στο Etihad Stadium, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κερδίζει με 3-0 τον Ολυμπιακό.

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός 3-0: «Μίλησε» η διαφορά ποιότητας
2'

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν στη νίκη κι αυτό φάνηκε υπέρ αρκετό, την ώρα που οι παίκτες του Μαρτίνς έχασαν ένα ολόκληρο ημίχρονο μέχρι να πιστέψουν ότι μπορούν να κοντράρουν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Με την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι θα μπορούσε να βρει ένα γκολ κι ότι το τελικό σκορ ήταν ενδεχομένως... σκληρό με την εικόνα που είχε το ματς.

Το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε καθόλου καλά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει τελική! Αντίθετα, όπως και στον αγώνα με την Πόρτο δέχθηκε νωρίς γκολ, με τον Φεράν Τόρες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από πολύ ωραία συνεργασία στο 12ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν και τις επεμβάσεις του Σα για να μην βρεθούν σε ακόμα χειρότερη θέση στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Μετά την ανάπαυλα, πάντως, η ομάδα του Πειραιά είχε σαφώς καλύτερη εικόνα. Σε αυτό βοήθησε κι η είσοδος του Μπρούμα, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά στην ανάπτυξη της ομάδας του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όσο κυλούσε το ματς, ο Ολυμπιακός κέρδιζε χώρο στο γήπεδο και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός στην περιοχή της Σίτι, με τον Βαλμπουενά να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 54ο λεπτό.

Ο Χολέμπας είχε άλλη μια καλή φάση στο 73ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έμεινε από δυνάμεις, με τη Σίτι να σημειώνει δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με πολύ ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 στο 81ο λεπτό και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έκανε το 3-0 στο 90', με τον Ζοάο Κανσέλο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown στην Αττική: «Πατάει το κουμπί» ο Μητσοτάκης - Η πιθανή ημερομηνία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή