Σάλος στην Αγγλία - Γιούχαραν τους παίκτες που γονάτισαν για το Black Lives Matter! (video)

Αγγλία: Οι φίλαθλοι της Μίλγουολ επέστρεψαν στο γήπεδο μετά από μήνες, ωστόσο η κίνηση τους να «γιουχάρουν» τους παίκτες της ομάδας επειδή γονάτισαν προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση - Η αντίδραση του συλλόγου από το Λονδίνο.
Ο Κόλιν Καρίμ-Ρίτσαρντς της Ντέρμπι αποφάσισε να σηκωθεί όρθιος όταν άκουσε τις αποδοκιμασίες των φίλων της Μίλγουολ

Εδώ και αρκετό καιρό οι παίκτες των ομάδων της Premier League, αλλά και των κατώτερων κατηγοριών γονατίζουν με το σφύριγμα της έναρξης του εκάστοτε αγώνα ως ένδειξη συμπαράστασης στο κίνημα Black Lives Matter. Αυτό έπραξαν κι οι ποδοσφαιριστές της Μίλγουολ πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντέρμπι, το Σάββατο (5/12).

Οι γηπεδούχοι μετά από αρκετούς μήνες είχαν και πάλι στο πλευρό τους τον κόσμου τους ή έστω όσους μπορούσαν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που υπάρχουν για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

μια μικρή μερίδα τους. Κάποιοι από τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο «The Den» αποδοκίμασαν τους παίκτης της ομάδας τους, επειδή γονάτισαν προκαλώντας σάλο στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Μίλγουολ εξέδωσε ανακοίνωσε μέσω της οποίας ανέφερε ότι στον σύλλογο «είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι από τα γεγονότα που αμαύρωσαν το παιχνίδι του Σαββάτου».

Επίσης, η ομάδα του Λονδίνου υπογραμμίζει ότι: «Ο σύλλογος έχει εργαστεί ακούραστα τους τελευταίους μήνες για να προετοιμαστεί για την επιστροφή των φιλάθλων. Αυτό που θα έπρεπε να ήταν κάτι θετικό επισκιάστηκε εντελώς, προκαλώντας τεράστια απογοήτευση και αναστάτωση σε εκείνους που συνέβαλαν σε αυτές τις προσπάθειες».

Καταλήγοντας, επεσήμανε: «Ο αντίκτυπος ... γίνεται αισθητός όχι μόνο από τους παίκτες και τη διοίκηση, αλλά από εκείνους που εργάζονται σε όλο το σύλλογο και στην ακαδημία και την κοινότητα, όπου τόσοι πολλοί υπάλληλοι και εθελοντές συνεχίζουν παθιασμένες προσπάθειες για να ενισχύσουν τη φήμη της Μίλγουολ. Ο σύλλογος δεν θα αφήσει τη δουλειά του να αποδειχθεί μάταια».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαταγή Στρατηγού Φλώρου: «Ετοιμάστε όλα τα οπλικά συστήματα» - Κίνδυνος «θερμού» επεισοδίου