Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι αξίζει τα λεφτά που παίρνει» - Αρνείται τη διαρροή ο Μπαρτομέου

Μπαρτσελόνα: Τα δημοσιεύματα για το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι έχουν προκαλέσει χαμό στην Ισπανία και πλέον όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός που διέρρευσε τις λεπτομέρειες από το συμφωνητικό των δύο πλευρών.

Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι αξίζει τα λεφτά που παίρνει» - Αρνείται τη διαρροή ο Μπαρτομέου
2'

Η Μπαρτσελόνα αρνείται ότι έχει σχέση με τη διαρροή κι ήδη έχει κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας «El Mundo», η οποία ήταν αυτή που αποκάλυψε ότι ο Μέσι θα λάβει συνολικά 555.237.619 ευρώ για την τετραετία 2017-21.

Επίσης, σήμερα (1/2) ανέφερε ότι οι «μπλαουγκράνα» θα του καταβάλουν άλλα 39.000.000 ευρώ στις 15 Ιουλίου ακόμα κι αν αυτός επιλέξει να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ο Μέσι από την πλευρά του κατηγορεί τους ανθρώπους της Μπάρτσα για τη διαρροή και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ οι άνθρωποι που γνώριζαν τι περιείχε το συμφωνητικό είναι πέντε. Ο πρώην πρόεδρος Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο προεδρεύων την διοικούσα επιτροπή Κάρλες Τουσκέτς, ο εκτελεστικός διευθυντής Όσκαρ Γκράου και δύο ακόμη άτομα.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου

Ο Μπαρτομέου βγήκε δημόσια και τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση, υπογραμμίζοντας ότι ο Μέσι αξίζει τα λεφτά που παίρνει. «Ο Λέο αξίζει αυτά που κερδίζει, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για εμπορικούς λόγους. Αν δεν υπήρχε η πανδημία, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε εύκολα να πληρώσει αυτά τα ποσά. Είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και είναι απολύτως παράνομο να δημοσιοποιείς λεπτομέρειες επαγγελματικών συμβολαίων. Το να μιλάς στην τηλεόραση και να εκτοξεύεις κατηγορίες είναι εύκολο, δεν είναι όμως αστείο και όλο αυτό θα τελειώσει στο δικαστήριο» ανέφερε στο «Εsport3».

Να θυμίσουμε ότι Μέσι και Μπαρτομέου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, εδώ και αρκετό καιρό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αττική: Φόβος για «έκρηξη» κρουσμάτων έως και 40% τις επόμενες 15 ημέρες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή