Παναθηναϊκός: Το Κύπελλο η… ευκαιρία για τους «βασικούς»!

Παναθηναϊκός: Ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά το Κύπελλο είναι η ευκαιρία, για να κερδίσουν και πάλι την εμπιστοσύνη του Λάζλο Μπόλονι οι παίκτες, που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν βασικοί.

Το Κύπελλο είναι συνήθως ο θεσμός, όπου παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής προσπαθούν να αποδείξουν στους προπονητές τους, ότι δικαιούνται παραπάνω ευκαιρίες. Με τον Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό έχουν έρθει τα πάνω-κάτω.

Οι βασικοί -μέχρι πριν λίγο καιρό- παίκτες κάθονται πλέον στον πάγκο και στην βασική ενδεκάδα είναι παίκτες, που δεν φανταζόταν κανείς στην αρχή της περιόδου. Μιλάμε για τον Μολό, τον Καμπετσή, τον Ιωαννίδη, τον Αλεξανδρόπουλο, που έχουν καθιερωθεί στην ομάδα.

Σήμερα στο Αγρίνιο κόντρα στον ΠΑΣ είναι η ευκαιρία για τους πρώην βασικούς να δείξουν στον Μπόλονι, ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και ότι πλησιάζει η ώρα, που θα είναι και πάλι στην ενδεκάδα.

Μιλάμε για παίκτες που ήρθαν με μεγάλες προσδοκίες το καλοκαίρι, όπως ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα, αλλά σήμερα θα παίξει λόγω και του τραυματισμού του Σανκαρέ. Ή για παίκτες, που ήταν βασικοί και έχασαν την θέση τους, όπως ο Μακέντα, που αναμένεται να παίξει φορ αντί του τραυματία Ιωαννίδη.

Η σημερινή εμφάνιση όλων αυτών των παικτών θα παίξει ρόλο και για τις αποφάσεις, που θα πάρει ο Μπόλονι στη συνέχεια.
Επίσης μην ξεχνάμε, ότι με δεδομένο

πως ο Μπόλονι θα είναι στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο θα κάνει και την αξιολόγηση του ρόστερ, για να αποφασίσει σε ποιους θα στηριχθεί και ποιοι θα αποχωρήσουν τη νέα περίοδο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ εκθέτει τους δημάρχους για την κακοκαιρία «Μήδεια»