Μπαρτσελόνα – Λιονέλ Μέσι: Το «διαζύγιο» που σόκαρε όλο τον πλανήτη! (videos)

Μπαρτσελόνα: Η ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα» ότι ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί από τον σύλλογο της Βαρκελώνης προκάλεσε παγκόσμιο «σοκ» στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

lionel messi Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα Barcelona
AP Images
1'

«Βόμβα μεγατόνων» χαρακτήρισαν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη τη συγκεκριμένη εξέλιξη και πως να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς! Ενδεχομένως ούτε ο ίδιος ο Μέσι...

Η «Marca» ήταν εκείνη που αποκάλυψε την είδηση του μεγάλου «διαζυγίου», ενώ το «TycSports» της Αργεντινής ήταν ίσως εκείνο που αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα του ποδοσφαιρικού κόσμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Τα νέα αυτά είναι δύσκολο να τα πιστέψει κανείς. Το τέλος μίας εποχής που σημάδεψε την ιστορία του ποδοσφαίρου για πάντα».

Τα καταλανικά ΜΜΕ όπως ήταν φυσιολογικό εμφανίστηκαν ιδιαίτερα «μουδιασμένα» και ενημέρωσαν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη μετά την επισημοποίηση της, ενώ η αργεντίνικη «Ole» είχε τίτλο «Παγκόσμια βόμβα», για να προσθέσει προσθέτει: «Η Μπαρτσα γνωστοποίησε ότι ο Μέσι δεν θα συνεχίσει». Τέλος, η γαλλική «L' Equipe» έδειξε.. δυσπιστία, γράφοντας: «Μέσι και Μπάρτσα, έχουν τελειώσει;».

Η απάντηση, όσο απίστευτη κι αν φαίνεται, δείχνει να είναι «Ναι». Συνεπώς, το επόμενο μεγάλο ερώτημα είναι το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός «σταρ»! Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει αυτή τη στιγμή να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ από... κοντά βρίσκεται κι η Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα στις φλόγες - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για τις φωτιές

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή