Europa Conference League: «Ο τελικός μεταφέρεται στην Ελλάδα» λένε στην Αλβανία

Europa Conference League: Ο τελικός της διοργάνωσης δεν θα διεξαχθεί στην Αλβανία, αλλά όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα,  θα μεταφερθεί στην Ελλάδα.

Europa Conference League: «Ο τελικός μεταφέρεται στην Ελλάδα» λένε στην Αλβανία
2'

Οι πολιτικές παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο της Αλβανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχουν προκαλέσει την οργή της UEFA.

Όπως συνηθίζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναμένεται να επιβάλει βαριές κυρώσεις στην Αλβανία, κάτι που θα επιφέρει και την αφαίρεση της φιλοξενίας του τελικού του Europa Conference League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αλβανός δημοσιογράφος, Ένο Σκάρτσο, ο τελικός δεν θα διεξαχθεί στα Τίρανα και είναι πιθανό να μεταφερθεί στην Αθήνα. Όπως υποστήριξε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η UEFA έχει αποφασίσει να τιμωρήσει την Αλβανία και ως πρώτη κύρωση θα ήταν η αφαίρεση του τελικού.

«Η UEFA θα έρθει με μια πολύ αυστηρή τιμωρία. Με βάση τις πληροφορίες που έχω, αρχικά ο τελικός θα ανατεθεί στην Αθήνα, είναι σχεδόν 90% σίγουρο. Ύστερα θα έρθει και η επόμενη τιμωρία για την Αλβανία», είπε ο Σκάρτσο.

Η Μαρσέιγ αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά

Να θυμίσουμε ότι η Μαρσέιγ θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της νεοσύστατης διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη γαλλική ομάδα θα διεξαχθεί στη Μασσαλία κι ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ θα γίνει στις 7 Απριλίου, ενώ το ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ στις 14 Απριλίου.

Σε περίπτωση που η ομάδα της Θεσσαλονίκης περάσει στους «4» του Europa Conference League θα κληθεί να παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας. Όπως στα προημιτελικά, το πρώτο ματς θα είναι εκτός έδρας κι ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Οι αγώνες των ημιτελικών θα γίνουν 28 Απριλίου και 5 Μαΐου, ενώ o τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Europa Conference League: Η Μαρσέιγ αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά

ΠΑΟΚ: Στο αεροπλάνο και με απίθανο τρόπο έμαθαν οι παίκτες για Μαρσέιγ (photos)

ΠΑΟΚ: Ζητά αναβολή με Ολυμπιακό - Ποιος είναι ο λόγος και τι προβλέπει ο ΚΑΠ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή