Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Μακέντα με Λαμία ο Παναθηναϊκός - Η ώρα και το κανάλι του ημιτελικού

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία την Τετάρτη (20/4) στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών, με τον Φεντερίκο Μακέντα να μην είναι διαθέσιμος.
Intime

Ο Ιταλός επιθετικός δεν βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού», στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Χουάνκαρ.

Η ποινή του Ισπανού μειώθηκε στη μια αγωνιστική κι έτσι έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Χριστογεώργος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σέκενφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Ιωαννίδης, Καρλίτος.

Ανακοίνωσε κρούσμα ο Παναθηναϊκός

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι κατά τον τελευταίο μοριακό (PCR) έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καλαφάτης», ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το επιβεβαιωμένο κρούσμα έχει απομονωθεί και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ώρα και το κανάλι

Ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία, είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (20/4) στις 19:00. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Το ευχαριστώ στον κόσμο – Δωρεάν με Λαμία, όσοι ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Κύπελλο Ελλάδας: Προς 27/4 οι επαναληπτικοί των ημιτελικών