Champions League: Ανώτερη η Λίβερπουλ, βήμα για τελικό - Τα highlights των ημιτελικών

Champions League: Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Βιγιαρέαλ στο «Άνφιλντ» κι έκανε καθοριστικό βήμα για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον 10ο τελικό της ιστορίας της.

Οι «κόκκινοι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους, πέτυχαν δύο τέρματα σε τρία λεπτά κι έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.

Ουσιαστικά το ματς ήταν «μονόλογος» για τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς το «κίτρινο υποβρύχιο», όσο κι αν ήθελε δεν μπορούσε να απειλήσει. Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε να φέρει αντίσταση με την άμυνα της, αλλά η Λίβερπουλ βρήκε τρόπο να την «ξεκλειδώσει» και με την εικόνα της μπορεί να νιώθει αδικημένη με το αποτέλεσμα. Πλέον, θα πάει στην Ισπανία για να τελειώσει τη δουλειά και να βρεθεί ξανά στον τελικό του Champions League, μετά από τρία χρόνια.

Την Τρίτη (26/4), Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν μια τρομερή μάχη, με τους «πολίτες» να κερδίζουν 4-3, παίρνοντας έτσι ένα μικρό προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού στη Μαδρίτη.

Τα highlights των ημιτελικών του Champions League

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη (26/4)

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης 4-3 (2' Ντε Μπράιν, 11' Ζεζούς, 53' Φόντεν, 74' Μπερνάρντο Σίλβα - 33', 82' πεν. Μπενζεμά, 55' Βινίσιους)

Τετάρτη (27/4)

Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ 2-0 (53' αυτ. Εστουπινάν, 55' Μανέ)

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΕΒΑΝΣ

Τρίτη (3/5)

Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ (22:00)

Τετάρτη (4/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)