Europa League – Europa Conference League: Σε ποιο κανάλι «παίζουν» Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης

Europa LeagueEuropa Conference League: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης συνεχίζουν αυτή την εβδομάδα το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι».
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου
1'

Οι μεταδόσεις των αγώνων των τριών ελληνικών ομάδων έχουν «κλειδώσει» ή είναι κοντά στο να γίνει.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Μακάμπι Χάιφα και συνεχίζει στο Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (4/8) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα στην Σλοβακία και μολονότι δεν είναι ακόμα επίσημο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μεταδοθεί κι αυτός από την CosmoteTV.

Ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Τσεχία την Πέμπτη (4/8) κι ο δεύτερος στο «Απ. Νικολαΐδης» σε μια εβδομάδα. Αμφότερα τα ματς έχουν «κλείσει» στην CosmoteTV.

Για την ίδια διοργάνωση, ο Άρης θα παίξει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ισραήλ και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το δείξει το Novasports. Κάτι που θα συμβεί δεδομένα με τον επαναληπτικό του «Κλ. Βικελίδης».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Πέμπτη (4/8)

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός (20:00 – CosmoteSport2HD)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης (20:00 – Novasports*)

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00 – CosmoteSport1HD)

  • Πέμπτη (11/8)

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας (20:30 – CosmoteSport)

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00 - Novasports)

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (21:30 – CosmoteSport*)

*Δεν έχει επισημοποιηθεί

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή