ΑΕΚ: Χωρίς απουσίες στην Τραπεζούντα - Η αποστολή για την πρόβα

ΑΕΚ: Πάνοπλη θα παρουσιαστεί η Ένωση στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Τραμπζονσπόρ.
ΑΕΚ: Χωρίς απουσίες στην Τραπεζούντα - Η αποστολή για την πρόβα
1'

Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη φιλική αναμέτρηση με το «συγκρότημα» της Τραπεζούντας και μετά το τέλος, ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Σέρχιο Αραούχο και Πάολο Φερνάντες, οι οποίοι προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενόψει της πρώτης «μάχης» με τους Κροάτες.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής στους Πέτρο Μάνταλο και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που επέστρεψαν πρόσφατα σε φουλ ρυθμούς, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκεται ο Ορμπελίν Πινέδα.

Παράλληλα, ο Αργεντίνος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να εντάξει ακόμα περισσότερο στην ομάδα τον Ροδόλφο Πιζάρο, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα παρουσίας του στην ομάδα.

Τέλος, το φιλικό της Κυριακής (30/07) με την Τραμπζονσπόρ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 1HD, με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή