ΠΑΟΚ - Άρης: Στον «αέρα» το ντέρμπι - Το «stop» της Αστυνομίας λόγω ΔΕΘ και η ανατροπή

ΠΑΟΚ - Άρης: Ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 4η αγωνιστική της Super league, λόγω της ΔΕΘ και της παρουσίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΠΑΟΚ - Άρης: Στον «αέρα» το ντέρμπι - Το «stop» της Αστυνομίας λόγω ΔΕΘ και η ανατροπή
Intime
1'

Στον… αέρα βρίσκεται το πρώτο ντέρμπι της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, ΠΑΟΚ - Άρης, την Κυριακή (17/09) στις 20:30 στην Τούμπα. Ο λόγος έχει να κάνει με το αίτημα της Αστυνομίας προς τη διοργανώτρια αρχή και τις ομάδες για αναβολή, καθώς το Σαββατοκύριακο (16-17/09) είναι προγραμματισμένη η παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει καταθέσει επίσημο έγγραφο στη Super League για την αναβολή, τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή υποστηρίζει πως δεν τίθεται θέμα αναβολής, καθώς ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναμένεται να έχει ολοκληρώσει την παρουσία του στην Διεθνή Έκθεση, πριν τη σέντρα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο οι ομάδες, όσο και ο Συνεταιρισμός δεν εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης, ωστόσο, η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ώρες, ίσως και μέρες, καθώς την Τετάρτη (13/09) αναμένεται να γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή