Big 4: Χωρίς… ανάσα σπουδαία ματς μέχρι τη διακοπή για τις εκλογές

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ άρχισαν τον… Γολγοθά σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι τη διακοπή για τις δημοτικές εκλογές – 5 ματς ο καθένας σε 15 μέρες.

Big 4: Χωρίς… ανάσα σπουδαία ματς μέχρι τη διακοπή για τις εκλογές
1'

Η πρεμιέρα των ελληνικών ομάδων στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ήταν ταυτόχρονα και το… πρώτο βήμα του αγωνιστικού τους Γολγοθά. Οι Big-4 του ποδοσφαίρου μας όπως συνηθίζεται να τους λέμε, μπήκαν στο 15ήμερο όπου το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει 5 αγώνες για τον καθένα. Αναμετρήσεις «φωτιά», πολλά ντέρμπι και φυσικά δύο εξ αυτών ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Super League και ευρωπαϊκός όμιλος βάζουν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τις πνευματικές και σωματικές αντοχές των ομάδων, σε μεγάλη δοκιμασία. Ειδικά με τις μικρές διαφορές που υπάρχουν πλέον ανάμεσα στα συγκεκριμένα κλαμπ που έχουν κοινούς στόχους, η πίεση είναι μεγάλη για αποτελέσματα και μάλιστα σε διάστημα… χωρίς καμία ανάσα. Έχοντας ταξίδια να κάνουν, έχοντας μεταξύ τους ντέρμπι να δώσουν, επικίνδυνες εξόδους απ’ την πόλη τους. Κλείνοντας με τη 2η αγωνιστική των ευρωπαϊκών ομίλων. Στην οποία περιλαμβάνονται παιχνίδια με τεράστιο «πρέπει».

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι τις 5 Οκτωβρίου όταν και θα ακολουθήσει η διακοπή τριών εβδομάδων λόγω εκλογών και υποχρεώσεων Εθνικών ομάδων:

24 Σεπτεμβρίου (Super League)

Ολυμπιακός-Κηφισιά

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

25 Σεπτεμβρίου (Super League)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

27 Σεπτεμβρίου (Super League)

Ολυμπιακός-Άρης

ΠΑΟΚ-Βόλος

28 Σεπτεμβρίου (Super League)

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

ΑΕΚ-Ατρόμητος

1 Οκτωβρίου (Super League)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

2 Οκτωβρίου (Super League)

ΟΦΗ-ΑΕΚ

5 Οκτωβρίου (Europa League-Conference League)

ΑΕΚ-Άγιαξ

Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός

Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή