Παναθηναϊκός: Πήρε 1.400 εισιτήρια για Τρίπολη – Ανακλήθηκε η απαγόρευση μετακίνησης

Με απόφαση του Γιάννη Βρούτση, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν δικαίωμα να δώσουν το παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, κάτι που είχαν συμφωνήσει οι δύο ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Πήρε 1.400 εισιτήρια για Τρίπολη – Ανακλήθηκε η απαγόρευση μετακίνησης
1'

Οριστική η αλλαγή της απόφασης για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ματς της Πέμπτης (28/9) με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η «πράσινη» ΠΑΕ επισήμως έλαβε την απόφαση ανάκλησης της απαγόρευσης, απ’ τον Γιάννη Βρούτση. Έτσι ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, δίνει το δικαίωμα στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για το ματς.

Οι δύο ΠΑΕ ήδη είχαν συμφωνήσει και αυτός ήταν ο λόγος που απευθύνθηκαν στον υπουργό για να αλλάξει η αρχική απόφαση, κάτι που έγινε κιόλας. Έτσι, το «τριφύλλι» πήρε ήδη 1.400 εισιτήρια τα οποία θα διαθέσει στους φιλάθλους του για να παρευρεθούν στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί πάντως, για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Κάτι που ανοίγει το δρόμο για παρουσία οπαδών και των άλλων «μεγάλων» ομάδων στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Καλησπέρα. Μας ήρθε επίσημα από το υπουργό η ανάκληση της απαγόρευσης μετακίνησης για την Τρίπολη. Επομένως έχουμε στη διάθεσή μας (σε πρώτη φάση) 1400 εισιτήρια για να τα διαθέσουμε στους οπαδούς μας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή