Super League: Η ΑΕΚ των προβλημάτων δοκιμάζεται στην Κρήτη

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για την Ένωση στο γήπεδο του ισχυρού φέτος ΟΦΗ, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν σημαντικές απουσίες.

Super League: Η ΑΕΚ των προβλημάτων δοκιμάζεται στην Κρήτη
2'

Δύο αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την 7η αγωνιστική της Super League. Ματς που δε θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, καθώς εκκρεμεί και η αναμέτρηση του Βόλου με τον Πανσερραϊκό, η οποία αναβλήθηκε λόγω της πλημμύρας στην πόλη της Μαγνησίας.

Το πρώτο ματς είναι στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα για να ξεφύγει απ’ την… ουρά της βαθμολογίας. Αντίπαλός του θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης που ενώ έδειχνε σε καλή κατάσταση, προέρχεται απ’ τη βαριά ήττα με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του. Οι Αρκάδες έχουν 7 βαθμούς με τον Ατρόμητο να είναι στους 2.

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας, είναι το ΟΦΗ-ΑΕΚ. Δύσκολη έξοδος για την Ένωση, στην έδρα όπου Άρης και ΠΑΟΚ ηττήθηκαν και οι Κρητικοί δείχνουν ιδιαίτερα ισχυροί εκεί. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει και επιστροφές σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Νταμπράουσκας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ντίκο και Ριέρα. Εκτός έμεινε για ακόμη ένα ματς ο τερματοφύλακας Χριστογεώργος.

Για την Ένωση απ’ την άλλη, τα προβλήματα είναι σημαντικά. Ο Λιβάι Γκαρσία έχει θλάση κι έμεινε εκτός, ενώ και ο Γιόνσον παραμονή του ματς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν ταξίδεψε με την αποστολή. Ο Αλμέιδα δεν έχει επίσης και τους Χατζισαφί, Άμραμπατ. Με τους παίκτες που έχουν διαθέσιμους, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Η οποία αν έρθει τους ανεβάζει στη δεύτερη θέση με αγώνα λιγότερο. Η ΑΕΚ έχει 11 βαθμούς χρωστώντας και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που αναβλήθηκε. Ο ΟΦΗ είναι στους 9.

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime. Το ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ αρχίζει στις 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη απ’ το Cosmote Sport 1.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή