Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Αλ Χιλάλ διέλυσε την Αλ Νασρ κι ο CR7 έστελνε φιλάκια λόγω... Μέσι (vids)

Η ασταμάτητη Αλ Χιλάλ σάρωσε με 3-0 της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και έκανε βήμα τίτλου στη Σαουδική Αραβία, με τον CR7 να ανταποδίδει την ειρωνεία της εξέδρας.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Αλ Χιλάλ διέλυσε την Αλ Νασρ κι ο CR7 έστελνε φιλάκια λόγω... Μέσι (vids)
Screenshot
1'

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ντέρμπι της Αλ Χιλάλ με την Αλ Νασρ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν άνετα με 3-0 σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς ανέβηκε στο +7 από το σύνολο του Κριστιάνο Ρονάλντο και έκανε αποφασιστικό βήμα τίτλου.

Η Αλ Χιλάλ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 64ο λεπτό. Ο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ καθώς ήταν οφσάιντ.

Ο χρόνος περνούσε και το 1-0 φαινόταν πως θα ήταν το τελικό σκορ, όμως στο τέλος η Αλ Χιλάλ ξέσπασε. Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς βρήκε δίχτυα στο 90' και έκανε το 2-0, ενώ ο Σέρβος στράικερ με εντυπωσιακή ενέργεια «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το τελικό 3-0 στο 92'.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από τους αντίπαλους παίκτες είχε να αντιμετωπίσει και τους φιλάθλους οι οποίοι δεν σταμάτησαν να φωνάζουν το όνομα του Λιονέλ Μέσι για να τον πικάρουν.

Η απάντησή του ήταν να στείλει φιλάκια στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ μετά το τέλος του αγώνα και να κάνει παράπονα στους γηπεδούχους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή