Παναθηναϊκός: Η κοινή φωτογραφία Αταμάν-Τερίμ

Viral έχει γίνει στην Τουρκία μια παλιότερη φωτογραφία του Εργκίν Αταμάν και του Φατίχ Τερίμ, με τον πρώτο να είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού Aktor και τον δεύτερο έτοιμο να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παναθηναϊκός: Η κοινή φωτογραφία Αταμάν-Τερίμ
1'

Ένα απ’ τα πρώτα θέματα συζήτησης στην Τουρκία, είναι αυτή τη στιγμή η διαφαινόμενη πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ουσιαστικά φαίνεται πως απομένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις. Αυτόματα λοιπόν στη γειτονική χώρα έχει γίνει… viral το «τριφύλλι».

Ο πρώην προπονητής της Γαλατάσαραϊ όπως δήλωσε κι ο ίδιος αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα. Φυσικά για τους Τούρκους η σύνδεση και με τον Εργκίν Αταμάν είναι μεγάλη. Ο κορυφαίος προπονητής μπάσκετ στην ιστορία της Τουρκίας, από την αρχή της σεζόν είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού Aktor. Κι ο ερχομός του Φατίχ Τερίμ φέρνει Τούρκο και στο ποδόσφαιρο.

Το πρακτορείο Αναντολού μάλιστα, δημοσίευσε μια παλιότερη φωτογραφία των δύο προπονητών όπου δίπλα-δίπλα χαμογελούν. Ανάμεσά τους υπάρχει και η σύνδεση που αφορά την αγάπη για τη Γαλατάσαραϊ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
19:55ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Κέρκυρα