ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Φορτώνει» το κέντρο ο Μεντιλίμπαρ - Η ενδεκάδα του ιστορικού ημιτελικού

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: «Φορτώνει» το κέντρο ο Μεντιλίμπαρ - Η ενδεκάδα του ιστορικού ημιτελικού
Eurokinissi

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με τριάδα στον άξονα παρατάσσει τους «ερυθρόλευκους» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ενώπιον σε μία ιστορική πρόκληση βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Το βράδυ της Μ. Πέμπτης (02/05) ο ελληνικός σύλλογος αντιμετωπίζει τους «χωριάτες» της Αγγλίας, στις 22:00 στο «Villa Park». Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν τον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό της ιστορίας τους και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να «φορτώσει» το κέντρο.

Συγκεκριμένα, ο Βάσκος τεχνικός ανακοίνωσε την ενδεκάδα στους παίκτες του και σύμφωνα με πληροφορίες, προτίμησε τους Βιθέντε Ιμπόρα, Σαντιάγκο Έσε και Τσικίνιο στην μεσαία γραμμή, με τον Ισπανό μέσο να παίρνει τη θέση του Στέφαν Γιόβετιτς, σε σχέση με τη ρεβάνς των Πειραιωτών κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Κωνσταντής Τζολάκης, με τον Ροντινέι στα δεξιά, τον Φρανσίσκο Ορτέγκα στα αριστερά και τους Παναγιώτη Ρέτσο και Νταβίντ Κάρμο να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή, όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, θα είναι οι Βιθέντε Ιμπόρα, Σαντιάγκο Έσε και Τσικίνιο, με τους Κώστα Φορτούνη και Ντανιέλ Ποντένσε στα άκρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Σχετικές ειδήσεις