AEK: Με βασικό τον Λιούμπισιτς στο τελευταίο ματς της σεζόν

ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, για τη βασική ενδεκάδα, ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν για τη Super League.

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ΑΕΚ
Intime News
1'

Η ΑΕΚ δεν κρατάει την κατάσταση στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική των playoffs, καθώς πέρα από νίκη επί της Λαμίας, θέλει και «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, για το τελευταίο ματς της σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο Αθανασιάδης επιστρέφει στο τέρμα αντί του Στάνκοβιτς, ενώ βασικοί είναι κι οι Τσούμπερ, Άμραμπατ. Αντίθετα, οι Ελίασον, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς έμειναν στον πάγκο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπισιτς - Άμραμπατ, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, ενώ στον πάγκο θα είναι οι Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον.

Η ενδεκάδα της Λαμίας: Χατζηεμμανουήλ – Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ – Σαντάνα, Τζανδάρης, Σλίβκα – Λέικ, Μάλτσι, Τερεζίου, ενώ στον πάγκο θα είναι οι Κοσέλεφ, Τσούκαλος, Σαραμαντάς, Μαρτίνεθ, Κοντονίκος, Νούνιες, Κορνέζος, Στάνκο, Σιμόν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα