Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ραντεβού με την ιστορία στην «OPAP Arena»

Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απόψε (29/5, 22:00) ραντεβού με την ιστορία στην «OPAP Arena», καθώς επιδιώκουν να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Τελικός Conference League Ολυμπιακός - Φιορεντίνα
EUROKINISSI
2'

Η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού έφτασε! Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η πρώτη παρουσία των «ερυθρόλευκων» σε αγώνα που κρίνει ευρωπαϊκό τίτλο να διεξάγεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην «κιτρινόμαυρη» Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, έχοντας λάβει Δρακόντεια μέτρα, με αποτέλεσμα η περιοχή να έχει μετατραπεί σε «φρούριο».

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στην «OPAP Arena» και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. «Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και δίψα», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός, ενώ ο Τσικίνιο παραδέχθηκε ότι: «Μεγαλώσαμε ως ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ».

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Η Φιορεντίνα, από την πλευρά της, αγωνίζεται για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Conference League κι ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο. «Θέλουμε τον τίτλο, τον κυνηγάμε τρία χρόνια», παραδέχθηκε ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα, ενώ ο προπονητής των «βιόλα», Βιντσέντζο Ιταλιάνο είπε αστειευόμενος ότι: «Έχουμε φέρει αλυσίδες και λουκέτα για τον Ελ Κααμπί».

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Πορτογάλος, Αρτούρ Σοάρες Ντίας

Οι πιθανές ενδεκάδες:

  • Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντλίμπαρ): Τζολάκης, Ρονινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Φορτούνης
  • Φιορεντίνα (Βιτσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μαρτίνες Κουάρτα, Μιλένκοβιτς, Μπιράγκι, Μαντραγκόρα, Μποναβεντούρα, Γκονσάλες, Μπελτράν, Κουαμέ Μπελότι.

Η ώρα και το κανάλι του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

O τελικός του Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στην «OPAP Arena». Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD και το Mega. Επίσης, μπορείτε να δείτε τον σπουδαίο αγώνα σε live streaming, μέσα από το επίσημο κανάλι της CosmoteTV στο Youtube.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή