Τελικός Conference League: Η UEFA προειδοποιεί όσους έχουν μπλε εισιτήρια - Ποια ακυρώνονται

Η UEFA προειδοποίησε τους φιλάθλους που έχουν μπλε εισιτήρια για την ενδυμασία τους και μάλιστα φαίνεται πως ακυρώνει κάποια εξ αυτών.
Τελικός Conference League: Η UEFA προειδοποιεί όσους έχουν μπλε εισιτήρια - Ποια ακυρώνονται
1'

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του UEFA Conference League Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

Μάλιστα, η UEFA δίνει οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων στην ΑΕΚ Arena και με νέα της προειδοποίηση, τονίζει ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους μπλε εισιτήριο, θα πρέπει να φορούν είτε ρουχισμό της Φιορεντίνα, είτε ουδέτερο.

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας», αναφέρει.

Μάλιστα, περίπου επτά ώρες πριν από τη σέντρα του τελικού, υπάρχουν μαρτυρίες από Έλληνες φιλάθλους, πως είδαν τα εισιτήριά τους να ακυρώνονται από την εφαρμογή στο κινητό τους.

Κάποιοι από αυτούς έχουν λάβει email που αναφέρει ότι θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ακύρωση αφορά περίπου 300 εισιτήρια τα οποία δεν έχουν αγοραστεί από τους επίσημους φορείς, δηλαδή, την UEFA, τον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, αλλά από τις λεγόμενες δευτερογενείς αγορές, όπως για παράδειγμα πλατφόρμες μεταπώλησης εισιτηρίων κτλ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή