Τελικός Conference League: «Βέτο» Μελισσανίδη για την Αγιά Σοφιά πριν το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Τελικός Conference League: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έθεσε «βέτο» κι ως εκ τούτου η UEFA δεν θα σκεπάσει τη φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς και των προσφύγων στη φυσούνα της «OPAP Arena».
ΑΕΚ OPAP Arena
Intime News
1'

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει «ντύσει» το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στα χρώματα του Conference League, ενόψει του αποψινού τελικού, Ολυμπιακός - Φιορεντίνα.

Τα περισσότερα σύμβολα της ΑΕΚ, όπως οι τέσσερις μύθοι της στους πυλώνες, έχουν σκεπαστεί και το πλάνο ήταν να συμβεί το ίδιο με τις δύο μεγάλες φωτογραφίες που υπάρχουν στη φυσούνα του γηπέδου, στην έξοδο προς τον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτές απεικονίζονται η Αγιά Σοφιά και πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία μπροστά στο τρένο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άσκησε «βέτο» και δεν συζήτησε καν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ακόμη κι αν τεθεί με αυτό ζήτημα ομαλής τέλεσης του τελικού. Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά: «Δεν σκεπάζεται η Αγιά Σοφιά, ειδικά στις 29 Μαΐου, επέτειο της Άλωσης».

Καμία από τις δύο μεγάλες φωτογραφίες δεν καλύπτεται τελικά. Η Αγιά Σοφιά, το «Διαμάντι της Οικουμένης» όπως λέει και η επιγραφή στην φωτογραφία, θα δεσπόζει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή