Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Μπενφίκα για Μεϊτέ - Έτσι κλείνει το deal

Μεταγραφές: Πολύ κοντά στην παραμονή του στην Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Σουαλιχό Μεϊτέ.

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Μπενφίκα για Μεϊτέ - Έτσι κλείνει το deal
Eurokinissi
1'

Ο δυναμικός άσος έφτασε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανείου από την Μπενφίκα. Μάλιστα, οι δύο ομάδες είχαν βάλει ρήτρα 4.000.000 ευρώ για το φετινό καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφερόταν για την απόκτησή του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την παραμονή του στην Τούμπα και για τον λόγο αυτό, οι «ασπρόμαυροι» είχαν ξεκινήσει επαφές με την ομάδα της Πορτογαλίας, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την απόκτηση του παίκτη, αλλά με μία συμφωνία πιο οικονομική σε σχέση με την αρχική.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της «Record» ο Σουαλιχό Μεϊτέ εμφανίζεται κοντά στην παραμονή του στην Ελλάδα, καθώς οι συζητήσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται στην τελική… ευθεία, με καλύτερους οικονομικούς όρους για τους «ασπρόμαυρους».

Όπως τονίζεται, ο ΠΑΟΚ και η Μπενφίκα φέρεται να έχουν καταλήξει σε deal για ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ και εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, η συμφωνία αναμένεται να επιβεβαιωθεί με επίσημο τρόπο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα