Εθνική Ελλάδας: «Μεγάλη τιμή και ανυπομονησία» - Ο Ντόη για την κλήση του

Εθνική Ελλάδας: Ο Ανδρέας Ντόη μίλησε για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και την ανυπομονησία του για φορέσει το εθνόσημο.
Ανδρέας Ντόι Εθνική Ελλάδας
Intime News
1'

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού κλήθηκε για τα φιλικά με τη Γερμανία (7/6) και τη Μάλτα (11/6).

Ο Ντόη έχει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη φανέλα κι έκανε λόγο για τιμή, αλλά κι ανυπομονησία να φορέσει το εθνόσημο. Επίσης, υπογράμμισε ότι η Εθνική θα παίξει για τη νίκη, μολονότι δεν έχει προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Ντόη:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Θέλουμε να νικήσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν είναι φιλικά ή όχι, εμείς θα πάμε για την νίκη. Είναι μεγάλη τιμή να φοράω το εθνόσημο. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία του κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει το εθνόσημο. Στόχος μου είναι να κατακτήσω πολλά με την Εθνική.

Περιμένω πως και πως το παιχνίδι με την Γερμανία. Θα παίξουμε με μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε στο Euro, αλλά παίζουμε πάντα για την νίκη. Από πέρσι περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να κληθώ, ήρθε τώρα η στιγμή. Θα δώσω το 100% που διαθέτω.

Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες επειδή πανηγυρίζαμε το τρόπαιο. Είναι νωρίς ακόμα να βάζουμε στόχους, για αρχή βλέπουμε τους δύο αγώνες».

Το Γερμανία – Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (7/6) στις 21:45, ενώ το Μάλτα – Ελλάδα θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (19:00, 11/6). Αμφότερα θα μεταδοθούν από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή