Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει του Σάρι - Η εξαιρετική «πράσινη» πρόταση και το πρόβλημα

Παναθηναϊκός: Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος θα δώσει την τελική του απάντηση στην πρόταση των «πράσινων».

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει του Σάρι - Η εξαιρετική «πράσινη» πρόταση και το πρόβλημα
Eurokinissi
2'

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ιταλίας, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στην πλευρά του Ιταλού προπονητή. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» φέρεται να έχει προτείνει τριετές κλειστό συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 12 εκατομμυρίων ευρώ «καθαρά», τη στιγμή που στη συμφωνία θα υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων, με σημαντικά ποσά.

Μάλιστα, στα παραπάνω ποσά δεν υπολογίζονται οι αποδοχές των συνεργατών του έμπειρου προπονητή, ο οποίος έχει ζητήσει να φέρει το δικό του επιτελείο, σε περίπτωση που αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους «πράσινους».

Ωστόσο, ο 65χρονος προπονητής έχει και ένα σημαντικό πρόβλημα που τον «κρατάει» στην Ιταλία. Σύμφωνα με τις αναφορές από την γειτονική χώρα, ο πατέρας του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο Μαουρίτσιο Σάρι θα ήθελε να συνεχίσει σε ομάδα της χώρας, ούτως ώστε να είναι κοντά του.

Όμως, μέχρι στιγμής οι επιλογές που έχει μπροστά του δεν είναι πολλές. Η Λάτσιο δεν έχει αποφασίσει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Τούντορ, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Μπολόνια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει «μετατραπεί» σε πρόταση, τη στιγμή που η Φιορεντίνα αποφάσισε να δώσει… αλλού το «χρίσμα».

Μέχρι στιγμής, η πρόταση που έχει στα… χέρια του από το «τριφύλλι» μοιάζει να είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό θέλουν να ολοκληρωθεί άμεσα το εν λόγω ζήτημα, μια και αφενός του έχουν δώσει δύο εβδομάδες, από τη στιγμή που άρχισαν οι επαφές και αφετέρου υπάρχει πίεση χρόνο, αφού σε λίγες εβδομάδες θα πρέπει να αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή