Παναθηναϊκός: Αντικρουόμενες πληροφορίες από την Ιταλία - «Δεν απάντησε ακόμα ο Σάρι»

«Κόντρα» ανάμεσα σε γνωστούς Ιταλούς δημοσιογράφους, με τον Αλφρέντο Πεντούλα να διαψεύδει τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για αρνητική απάντηση του Μαουρίσιο Σάρι στον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Αντικρουόμενες πληροφορίες από την Ιταλία - «Δεν απάντησε ακόμα ο Σάρι»
1'

Αλαλούμ στην Ιταλία σχετικά με τον Μαουρίσιο Σάρι και την απάντηση που περιμένει ο Παναθηναϊκός στην πρόταση που του έχει κάνει για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έκανε λόγο περί απόρριψης της προσφοράς που έκαναν οι «πράσινοι» στον 65χρονο τεχνικό.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ήθελε ένας ακόμα γνωστός ρεπόρτερ από τη γειτονική χώρα, ο Αλφρέντο Πεντούλα να βάλει σε άλλη διάσταση τα δεδομένα.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο που χθες αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της πρότασης του Παναθηναϊκού και με σημερινό tweet αναφέρει ότι δεν υπάρχει ακόμα οριστική απάντηση του Μαουρίσιο Σάρι, ούτε φυσικά απόρριψη της πρότασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει κάποια οριστική απάντηση από τον Μαουρίσιο Σάρι, η οποία δεν αποκλείεται να έρθει αργότερα μέσα στην ημέρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή