Εθνική Ελλάδας: Στο Ντίσελντορφ η Εθνική – Πότε παίζει με τη Γερμανία

Εθνική Ελλάδας: Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προσγειώθηκε στο Ντίσελντορφ, καθώς την Παρασκευή (7/6) θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία σε φιλική αναμέτρηση.

Εθνική Ελλάδας Γερμανία
Χ / @EthnikiOmada
1'

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο Euro 2024.

Η Εθνική μας, δυστυχώς, δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση, ωστόσο την Παρασκευή (7/6) θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό με αντίπαλο τη διοργανώτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το Γερμανία - Ελλάδα θα διεξαχθεί στο «Borussia Park» του Μενχεγκλάντμπαχ, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό, κόντρα στη Μάλτα στην Αυστρία, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (11/6).

Η αποστολή της Εθνικής θα παραμείνει στο Ντίσελντορφ μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουνίου, οπότε θα μεταβεί στο Σάλτσμπουργκ για το δεύτερο φιλικό της που θα γίνει στο Γκρόντιγκ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής, έχει απευθύνει πρόσκληση σε 26 παίκτες και συγκεκριμένα στους Βλαχοδήμο, Τζολάκη, Μανδά, Αθανασιάδη, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο, Ρότα, Σάλιακα, Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Γιαννούλη, Σιώπη, Κουρμπέλη, Ντόη, Μπουχαλάκη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Τσιγγάρα, Μασούρα, Τζόλη, Λημνιό, Ιωαννίδη, Παυλίδη, Δουβίκα.

Το Γερμανία – Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (7/6) στις 21:45, ενώ το Μάλτα – Ελλάδα θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (19:00, 11/6). Αμφότερα θα μεταδοθούν από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή