Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Επικοινωνία Αμορίμ με Ιωαννίδη για να τον πείσει

Μεταγραφές: Στην κορυφή της λίστας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραμένει ο Φώτης Ιωαννίδης.
Eurokinissi

Βασικός στόχος των «Λιονταριών» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού είναι ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εδώ και καιρό και οι αναφορές στον Τύπο της Πορτογαλίας είναι σχεδόν καθημερινές.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ στην ιβηρική χερσόνησο, ο τεχνικός της ομάδας από τη Λισαβόνα, Ρούμπεν Αμορίμ φέρεται να επικοινώνησε με τον διεθνή φορ, θέλοντας να του αναλύσει το πλάνο του και προσπάθησε να τον πείσει να αποχωρήσει από τους «πράσινους» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.

«Ο Ρούμπεν Αμορίμ τηλεφώνησε στον Ιωαννίδη για να πείσει τον Έλληνα φορ να κατευθυνθεί προς το Αλβαλάδε», τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της «A Bola», τη στιγμή που τα «Λιοντάρια» φέρεται να έχουν καταθέσει την πρώτη τους πρόταση προς τους «πράσινους» χωρίς να έχει γίνει αποδεκτή.

Συγκεκριμένα, η Σπόρτινγκ φέρεται να έχει προσφέρει ένα ποσό κάτω των 20.000.000 ευρώ που έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης ο Παναθηναϊκός, ενώ ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό έχουν εκφράσει κι άλλες ομάδες του εξωτερικού, από τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Σχετικές ειδήσεις