Ολυμπιακός: Στην Κρήτη τα ευρωπαϊκά τρόπαια - Πάνω από 11.000 ανανεώσεις στα διαρκείας

Ολυμπιακός: Στην Κρήτη θα συνεχιστεί η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων των «ερυθρόλευκων», του Conference League και του Youth League.

Ολυμπιακός: Στην Κρήτη τα ευρωπαϊκά τρόπαια - Πάνω από 11.000 ανανεώσεις στα διαρκείας
Eurokinissi
1'

Την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός θα έχουν οι οπαδοί του στην Κρήτη, μια και τις επόμενες ημέρες, η κούπα του Europa Conference League και αυτή του Youth League θα ταξιδέψουν στους τέσσερις νομούς του νησιού.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, την Τετάρτη (12/06) οι δύο ευρωπαϊκές κούπες θα είναι στα Χανιά, την επόμενη ημέρα θα βρεθούν στο Ρέθυμνο και θα ακολουθήσει το Ηράκλειο και ο Άγιος Νικόλαος, την Παρασκευή (14/06) και Σάββατο (15/06), αντίστοιχα.

Πάνω από 11.000 ανανεώσεις στα διαρκείας

Παράλληλα, οι οπαδοί των Πειραιωτών συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την ανανέωση των διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έπειτα από μία ονειρική σεζόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα, που είχε ως… κατακλείδα την κατάκτηση του Europa Conference League στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στην Φιορεντίνα, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι σπεύδουν δυναμικά για να διατηρήσουν τη θέση τους.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, περισσότερα από 11.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν ανανεωθεί, τα οποία περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τους ομίλους της League Phase του ανανεωμένου Europa League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τουλάχιστον τέσσερα ματς με ισχυρούς αντιπάλους. Οι παλαιοί κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν δικαίωμα για ανανέωση των καρτών τους, διαδικτυακά, μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (11/06).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή