Euro 2024, Σερβία - Αγγλία 0-1: Το γκολ του Μπέλιγχαμ νίκησε και το άγχος!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκόραρε μόλις στο 13' κόντρα στη Σερβία και παρότι η Αγγλία αγχώθηκε στη συνέχεια, έφτασε στη νίκη στην πρεμιέρα της στο Euro 2024.
Euro 2024, Σερβία - Αγγλία 0-1: Το γκολ του Μπέλιγχαμ νίκησε και το άγχος!
EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
1'

Η ιστορική βραδιά του Τζούντ Μπέλιγχαμ με την Αγγλία συνδυάστηκε με γκολ και μάλιστα, αυτό που έκρινε το πρώτο ντέρμπι της πρεμιέρας του 3ου ομίλου του Euro 2024 με τη Σερβία.

Πριν κλείσει τα 21 του χρόνια ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο πρώτος σε αυτή την ηλικία που παίρνει μέρος σε τρεις κορυφαίες διοργανώσεις (δύο Euro και ένα Μουντιάλ), ενώ παράλληλα ήταν ο χρυσός σκόρερ των «Τριών Λιονταριών» (13') στο τελικό 1-0 επί των «πλάβι» στη «Βέλτινς Αρένα», βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού για την πρόκριση στην φάση των «16» του τουρνουά.

Με τους Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ) και Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός) να αγωνίζονται (ο πρώτος ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ ο δεύτερος πέρασε αλλαγή στο 43'), η Σερβία δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε στο 13' και πλέον θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο επόμενο ματς με τη Σλοβενία στις 20 Ιουνίου, έτσι ώστε να μπει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή