ΑΕΚ: Με ποσό ρεκόρ η πώληση του Πόνσε – «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς»

ΑΕΚ: Ο Εζέκιελ Πόνσε είναι επίσημα παίκτης των Χιούστον Ντάιναμο, με τη μεταγραφή του να αποτελεί ρεκόρ και για τους δύο συλλόγους.

Εζέκιελ Πόνσε ΑΕΚ
X / Houston Dynamo FC
2'

Ο Αργεντινός επιθετικός μετακομίζει στο MLS, με την ΑΕΚ να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ.

Επίσημα η «Ένωση» δεν έχει ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό ξεπερνάει τα 8.000.000 ευρώ. Το δεδομένο είναι ότι η πώληση του Πόνσε ξεπερνάει κατά πολύ εκείνη του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ για 5.000.000 ευρώ. Ως εκ τούτου, λοιπόν, η πώληση του Αργεντινού είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου.

Αξίζει, βέβαια, να αναφέρουμε ότι αντίστοιχα η αγορά του παίκτη από τους Χιούστον Ντάιναμο έγινε με ποσό ρεκόρ, όπως ενημέρωσε επίσημα ο σύλλογος του MLS. Η προηγούμενη μεγαλύτερη αγορά της ομάδας των ΗΠΑ ήταν ο Σεμπάστιαν Φερέιρα, για τον οποίο έδωσε 3.900.000 ευρώ.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πόνσε

Ο Πόνσε, ο οποίος υπέγραψε στο Χιούστον ως τον Ιούνιο του 2027, αποχαιρέτησε μέσω social media την ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Είναι ώρα να πούμε αντίο και το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ που με υποδεχθήκατε ξανά, στους ανθρώπους που συμπεριφέρθηκαν τόσο ωραία σε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν έχω λόγια. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς! Στους συμπαίκτες, στον προπονητή και στο επιτελείο έχω να πω ότι έμαθα πολλά από εσάς και απόλαυσα τις στιγμές. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!».

https://www.instagram.com/reel/C8UgjqWIq3b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή