Euro 2024 Βέλγιο - Σλοβακία 0-1: Η πρώτη έκπληξη είναι γεγονός! Το VAR ακύρωσε δύο γκολ του Λουκάκου

Euro 2024: Η Σλοβακία έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας, καθώς νίκησε 1-0 το Βέλγιο – Το VAR ακύρωσε δύο γκολ του Λουκάκου.
Βέλγιο - Σλοβακία 0-1 Euro 2024
INTIME SPORTS
1'

Οι Σλοβάκοι σόκαραν τους «κόκκινους διαβόλους» κι έκαναν βήμα πρόκρισης για τα νοκ άουτ.

Το γκολ του Σραντζ από το 7ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα, καθώς οι αντίπαλοι τους έχασαν τα… άχαστα!

Το Βέλγιο πήρε τον έλεγχο κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να αποφύγει την ήττα, με τον Λουκάκου να εξελίσσεται σε μοιραίο του αγώνα.

Ο επιθετικός της Ρόμα είδε τον Ντουμπρόβκα, αλλά και την… τεχνολογία να του στερούν το γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το VAR ακύρωσε δύο τέρματα του, το πρώτο στο 56’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και το δεύτερο στο 86’ για χέρι του Οπεντά (έδωσε την ασίστ).

Αξιοσημείωτη είναι κι η ευκαιρία του 62ου λεπτού, με τον Μπακαγιόκο να πλασάρει προ κενής εστίας, αλλά ο Χάνσκο απομάκρυνε πάνω στη γραμμή!

Το γκολ: 7' Σραντζ
Διαιτητής: Ουμούτ Μελέρ
Κίτρινες: Μανγκαλά, Τίλεμανς, Λουκεμπάκιο - Σραντς
ΒΕΛΓΙΟ (Ντομένικο Τεντέσκο): Καστέλς, Καστάν, Φας, Ντεμπάστ, Καράσκο (84' Λουκεμπάκιο), Μανγκαλά (58' Μπακαγιόκο), Ονανά, Τροσάρ (74' Τίλεμανς), Ντε Μπρόινε, Ντοκού (84' Οπεντά), Λουκάκου.
ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Φραντσέσκο Καλτσόνα): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα (90'+4 Όμπερτ), Σραντς (81' Ντούρις), Μπόζενικ (70' Στρέλετς), Χαράσλιν (70' Σούσλοφ).

Τα highlights

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή