Euro 2024, Κροατία - Αλβανία 2-2: Εφτάψυχοι γείτονες, πήραν βαθμό στο 95’ με... εξιλέωση Γκιασούλα!

Euro 2024: Στο, ενδεχομένως, καλύτερο ματς του τουρνουά, η Αλβανία σκόραρε στο 90+5’ για το τελικό 2-2 και πήρε βαθμό από την Κροατία, η οποία μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες.  
Euro 2024, Κροατία - Αλβανία 2-2: Εφτάψυχοι γείτονες, πήραν βαθμό στο 95’ με... εξιλέωση Γκιασούλα!
EPA/FILIP SINGER
1'

Οι παίκτες του Σιλβίνιο είδαν τους αντιπάλους τους να γυρίζουν το ματς μέσα σε δυο λεπτά, αλλά στο τέλος «είπαν» την τελευταία λέξη.

Όπως συνέβη και κόντρα στην Ιταλία, η Αλβανία προηγήθηκε νωρίς στο ματς. Ο Λάτσι με κεφαλιά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ήταν ανώτεροι και με το παιχνίδι τους «εγκλώβισαν» τους αντιπάλους τους. Η ποιότητα των Κροατών, όμως, τους επέτρεψε να γυρίσουν το ματς, μέσα σε διάστημα δύο λεπτών.

Ο εορτάζων Κράμαριτς ισοφάρισε στο 74’, με τη «Χρβάτσκα» να παίρνει το προβάδισμα στο 76’ με αυτογκόλ του Γκιασούλα.

Ο ποδοσφαιριστής της Ντάρμσταντ, όμως, εξιλεώθηκε, καθώς με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας στην ομάδα του τον πρώτη της βαθμό.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 74’ Κράμαριτς, 76’ αυτ. Γκιασούλα / 11’ Λάτσι, 90+5’ Γκιασούλα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φρανσουά Λετεσιέ (Γαλλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ίβουσιτς - Χισάι, Ντάκου, Γκιασούλα
ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Πέρισιτς (84΄ Σόσα), Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς (46΄ Πάσαλιτς), Μάγερ (46΄ Σούσιτς), Κράμαριτς (84΄ Μπατούρινα), Πέτκοβιτς (69΄ Μπούτνιμιρ).
ΑΛΒΑΝΙΑ (Σιλβίνιο): Στρακόσια, Χισάι, Τζιμσιτί, Αγέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι (85΄ Χότζα), Ασλάνι, Λάτσι (73΄ Γκιασούλα), Ασάνι (63΄ Σεφέρι), Μανάι (85΄ Ντάκου), Μπαϊράμι.

Τα highlights

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή