LIVE, Euro 2024: Η εξέλιξη του αγώνα Δανία - Αγγλία

Euro 2024: Παρακολουθήστε και σχολιάστε τον αγώνα Δανία - Αγγλία από το Live Chat του Newsbomb.
Δανία - Αγγλία
Live το ματς της Δανίας με την Αγγλία για το Euro 2024
UEFA
1'

Στις 19:00 στο «Waldstadion» της Φρανκφούρτης, η Δανία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία σε remake του ημιτελικού του Euro 2020, όπου τα «τρία λιοντάρια» νίκησαν στην παράταση με 2-1 και προκρίθηκαν στον τελικό.

Οι Δανοί, πάντως, δεν νιώθουν κανένα ίχνος... φόβου απέναντι στην Αγγλία, καθώς οι μισοί και πλέον παίκτες του ρόστερ τους αγωνίζονται στην Premier League και γνωρίζουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν.

«Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα φανταστικό παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία, όπου κανείς δεν περιμένει από εμάς να κερδίσουμε. Η τύχη μπορεί να αλλάξει. Ποιος λέει ότι δεν μπορεί να αλλάξει; Πιστεύω μπορεί να γίνει και ξαφνικά να δημιουργηθεί μια εντελώς διαφορετική κατάσταση» σχολίασε ο τεχνικός των Δανών, Κάσπερ Χιούλμαντ, για το μεγάλο ματς με τους Άγγλους.

Από τη μεριά του ο προπονητής των «τριών λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θέλει να δει την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Σέρβους: «Τι περιμένουμε από τη Δανία; Ένα ελαφρώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, οπότε θα μας δημιουργήσουν διαφορετικές προκλήσεις μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την μπάλα όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Σερβία. Και θα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι τους και να δούμε αν υπάρχουν προσαρμογές σε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Παρακολουθήστε και σχολιάστε το Δανία - Αγγλία από το Live Chat του Newsbomb:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή