Παναθηναϊκός: «Πέταξε» για την Αυστρία

Παναθηναϊκός: Για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναχώρησε η «πράσινη» αποστολή.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού
Για την Αυστρία αναχώρησε η αποστολή των "πράσινων"
INTIME SPORTS
1'

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στην Ελλάδα και το Σάββατο (22/06) αναχώρησε η αποστολή για την Αυστρία. Εκεί οι «πράσινοι» θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Μάλιστα, το «τριφύλλι» έχει ανακοινώσει τα πρώτα τρία φιλικά, τα οποία είναι κόντρα στην Χάους Ιμ Ένσταλ, την Πάφο και την Γκόρνικ Ζάρμπζε, στην πρώτη… ευκαιρία του Ντιέγκο Αλόνσο για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας.

https://www.instagram.com/p/C8hvkbiM3Gi/

Απών από τις πρώτες μέρες στην Αυστρία θα είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ, που αναμένεται να ενσωματωθεί την Ιουλίου, όπως απόντες θα είναι και οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας.

https://www.instagram.com/p/C8fNrJssEsF/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή