EURO 2024 LIVE: Πρώτη και καλύτερη η Ισπανία, ζευγάρι Ελβετία - Ιταλία στους «16»

Euro 2024: Παρακολουθήστε και σχολιάστε τις αναμετρήσεις Κροατία - Ιταλία και Αλβανία - Ισπανία, για την 3η αγωνιστική του Β' ομίλου. 
Euro 2024
UEFA.COM
2'

Με τους «φούριας ρόχας» να έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά του γκρουπ, οι άλλες τρεις ομάδες κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Η Ιταλία, η οποία έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη δεύτερη θέση, αντιμετωπίζει την Κροατία, η οποία «καίγεται» για τη νίκη. Η «Χρβάτσκα» με ήττα επιστρέφει «σπίτι» της, την ώρα που η «σκουάντρα ατζούρα» μπορεί να περάσει κι ως καλύτερη τρίτη. Ελπίδες διατηρεί κι η Αλβανία, η οποία αντιμετωπίζει τους αδιάφορους Ισπανούς κι ευελπιστεί ότι μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να προκριθεί εκείνη στους «16».

Στη «Red Bull Arena» της Λειψίας, η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (22:00, ΕΡΤ1) σε έναν αγώνα δίχως… αύριο για τον ηττημένο, ειδικά εάν αυτός είναι η Κροατία. Οι Κροάτες, στο... last dance μιας εξαιρετικής φουρνιάς που έφερε την ομάδα επί μία εξαετία στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη είναι με «την πλάτη στον τοίχο», έχοντας μόλις έναν βαθμό μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Την ίδια ώρα, οι «Ατζούρι», κάτοχοι του τροπαίου, μπήκαν σε... μπελάδες μετά την ήττα απ’ τους Ισπανούς και θέλουν μίνιμουμ έναν βαθμό για να διασφαλίσουν την παρουσία τους στα νοκ άουτ.

Την ίδια ώρα (22:00, ΕΡΤ3) η Αλβανία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στην κατάμεστη «Merkur Spiel-Arena» του Ντίσελντορφ. Οι μαχητικοί γείτονες έκλεψαν τις εντυπώσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως με έναν βαθμό στο... σακούλι τους, γνωρίζουν πως για να περάσουν στην επόμενη φάση για πρώτη φορά στην ιστορία τους, θα πρέπει να κάνουν την απόλυτη υπέρβαση, νικώντας για πρώτη φορά, μετά από 8 ήττες σε ισάριθμα ματς τους «φούριας ρόχας».

Παρακολουθήστε και σχολιάστε τα ματς Κροατία - Ιταλία και Αλβανία - Ισπανία

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή