Euro 2024: Επιτυχημένη η επέμβαση του Βάργκα στο πρόσωπο – Πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Euro 2024: Σε επιτυχημένη επέμβαση στο πρόσωπο υποβλήθηκε ο Μπαρνάμπας Βάργκα, μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του στον αγώνα με τη Σκωτία.  
Μπαρνάμπας Βάργκα Euro 2024
EPA/RONALD WITTEK
1'

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής είχε άσχημη σύγκρουση με τον τερματοφύλακας των Σκωτσέζων, Άνγκους Γκαν, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο Βάργκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του και τα πρώτα νέα για την εξέλιξη της υγείας ήταν ενθαρρυντικά. Η κατάσταση του κρίνεται σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο υπέστη διάσειση κι έσπασε πολλά οστά στο πρόσωπό του, γι’ αυτό και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως γνωστοποίησε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ουγγαρίας, όλα πήγαν καλά για τον 29χρονο επιθετικό, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη (26/6).

Ο πατέρας του Βάργκα, ο οποίος ζει στη Ρωσία, περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησε εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, λέγοντας ότι: «Με τη σύζυγό μου περιμένουμε τα νέα που θα μας στείλει η αγαπημένη του Μπάρνι. Χειρουργήθηκε, αλλά ακόμη δε γνωρίζουμε πότε θα βγει από το νοσοκομείο της Στουτγάρδης, ούτε πόσο καιρό θα λείψει από τα γήπεδα. Η οικογένεια μας πέρασε δύσκολες στιγμές μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, βλέποντας τι είχε συμβεί, αλλά τώρα είμαστε πιο ήρεμοι».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή