Copa America: «Κόλλησε» με Κόστα Ρίκα η Βραζιλία - Πρωτιά για Κολομβία

Copa America: Αναποτελεσματική εμφανίστηκε η Βραζιλία στην πρεμιέρα της στο τουρνουά μένοντας στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα, τη στιγμή που η Κολομβία επιβλήθηκε 2-1 της Παραγουάης και έπιασε κορυφή στον 4ο όμιλο.
Βραζιλία - Κόστα Ρίκα
Απογοήτευσε η Βραζιλία στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση
EPA/CAROLINE BREHMAN, ΑΜΠΕ
1'

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Copa America η Βραζιλία. Η «σελεσάο» τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη άμυνα της Κόστα Ρίκα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο «λευκό» 0-0.

Η Βραζιλία σκόραρε στο 30’ με τον Μαρκίνιος, ωστόσο, το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από την εξέταση του VAR, ενώ στο 63’ ο Πακετά σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Τη… γκέλα της «σελεσάο» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Κολομβία, η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Παραγουάης και βρίσκεται στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου. Ο Μουνιόθ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους «καφετέρος» στο 32' και στο 42’ ο Λέρμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Παραγουάη ήταν να μειώσει στο 59’ με τον Ενκίσο, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Την επόμενη αγωνιστική, τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/06) η Κολομβία αντιμετωπίζει (01:00) την Κόστα Ρίκα και η Βραζιλία θα παίξει (04:00) κόντρα στους «αλμπιρόχα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή