ΠΑΟΚ: Αποχωρούν Λύρατζης και Αντρέ Ρικάρντο - Με νέα πρόσωπα η αποστολή για την Ολλανδία

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου (29/6) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Αποχωρούν Λύρατζης και Αντρέ Ρικάρντο - Με νέα πρόσωπα η αποστολή για την Ολλανδία
X - PAOK FC
1'

Το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη σεζόν 2024-25 ολοκληρώθηκε και τη Δευτέρα (1/7) οι πρωταθλητές Ελλάδας αναχωρούν για το Χορστ όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ ο Γιόνι Ότο έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το προπονητικό του επιτελείο έδωσαν ρεπό στους παίκτες τους για την Κυριακή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει για την Ολλανδία αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα.

Σε αυτή δεν περιλαμβάνεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έχει επιπλέον ημέρες άδειας καθώς ήταν στο Euro 2024 με την εθνική Σερβίας, αλλά και οι Λευτέρης Λύρατζης, Αντρέ Ρικάρντο.

Οι δύο τελευταίοι δεν υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου και θα γίνει προσπάθεια να δοθούν δανεικοί. Αντίθετα, οι Καμαρά, Θυμιάνης και Τσιφτσής είναι τα νέα πρόσωπα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα φιλικά του ΠΑΟΚ:

Τετάρτη 3 Ιουλίου 19:00: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Λάρνακας Novasports2
Σάββατο 6 Ιουλίου 17:00: ΠΑΟΚ - Χιμπέρνιαν Novasports2
Τετάρτη 10 Ιουλίου 19:00: ΠΑΟΚ - Γκενκ Novasports Start
Σάββατο 13 Ιουλίου 15:00: ΠΑΟΚ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ Novasports Start

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή