AEK: «Φουλάρει» για Στρακόσια, ανακοινώνει Μπρινιόλι και Σισέ

ΑΕΚ: Η «Ένωση» βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στον Θωμά Στρακόσια, ενώ αναμένεται να επισημοποιήσει την απόκτηση των Αλμπέρο Μπρινιόλι και Παπέ Αμπού Σισέ.
Θωμάς Στρακόσια ΑΕΚ
EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
1'

Η ΑΕΚ πατάει… γκάζι στα μεταγραφικά κι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενεργή τις επόμενες ημέρες.

Η «Ένωση» θα ανακοινώσει την απόκτηση των Σισέ και Μπρινιόλι, οι οποίοι έρχονται ως ελεύθεροι. Ο πρώτος μπορεί ακόμα και σήμερα (30/6) να γίνει επίσημα παίκτης των «κιτρινόμαυρων», ενώ η συμφωνία με τον Ιταλό τερματοφύλακα αναμένεται να επισημοποιηθεί τη Δευτέρα (1/7), όταν θα έχει μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο Μπρινιόλι είναι με τη βαλίτσα στο χέρι για να πάει στην Ολλανδία, ενώ ο Σισέ θα έρθει στην Αθήνα για να ακολουθηθούν τις απαραίτητες διαδικασίες.

Επαφές με Μπρέντφορντ για Στρακόσια

Την ίδια ώρα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην ΑΕΚ για την ολοκλήρωση και της απόκτησης του Θωμά Στρακόσια. Η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» καλύπτει τα «θέλω» του Αλβανού τερματοφύλακα κι οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες επαφές με την Μπρέντφορντ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να καταλήξει σε ένα λογικό οικονομικό αντάλλαγμα, καθώς ο αγγλικός σύλλογος είναι φυσιολογικό να αξιώνει χρήματα, μετά και τις εμφανίσεις του 29χρονου στο Euro 2024.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή