ΑΕΚ: Ατομικό ο Χατζισαφί, εκτός ο Λιούμπισιτς | Ο Μπότος φέρνει χρήματα στην «Ένωση»

ΑΕΚ: Η «Ένωση» πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στο Άλκμααρ το πρωί του Σαββάτου (29/6).
ΑΕΚ Προετοιμασία
INTIME SPORTS
1'

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει την Κυριακή (30/6) για το Μπουργκ Χάαμσταντ, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Ο Εχσάν Χατζισαφί ακολούθησε σήμερα (29/6) ατομικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης, ενώ εκτός παραμένει ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος συνέχισε το δικό του ατομικό πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Κοσίδη.

Το πρόγραμμα της ημέρας (29/6) περιλάμβανε αρχικά σειρά ασκήσεων στο γυμναστήριο και στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» βγήκαν στο γήπεδο, όπου έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας.

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε στιγμές από την προπόνηση της ομάδας:

Ο Γιάννης Φοίβος Μπότος υπογράφει στη Σλάβια Πράγας

Ο Γιάννης Φοίβος Μπότος είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Σλάβια Πράγας. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ στη Χέλμοντ, με την οποία μέτρησε 9 γκολ και 8 ασίστ σε 38 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Σύμφωνα με το «inFotbal.cz», η Σλάβια Πράγας εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Μπότο και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα φέρει χρήματα στα ταμεία της «Ένωσης», η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 50%. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σλάβια θα δώσει περίπου 1.000.000 ευρώ κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ μπορεί να καρπωθεί ένα ποσό κοντά στις 500.000. Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν μόλις ολοκληρωθεί το deal.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή