Live, Euro 2024: Ρουμανία - Ολλανδία για μία θέση στα προημιτελικά

Euro 2024: Παρακολουθήστε και σχολιάστε τον αγώνα Ρουμανία – Ολλανδία για την πρόκριση στα προημιτελικά.
Ρουμανία - Ολλανδία
Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Euro 2024
UEFA
1'

Στις 19:00, στην «Allianz Arena» του Μονάχου η Ρουμανία θα παίξει με την ισχυρή Ολλανδία και σίγουρα δεν είναι το... φαβορί δεδομένου ότι στις τελευταίες 14 αναμετρήσεις τους έχει ηττηθεί στις 10 κι έχει νικήσει μόλις στη μία, όμως οι τελευταίες εμφανίσεις της στον 5ο όμιλο της έχουν δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσει κάτι ξεχωριστό.

Απ’ την άλλη πλευρά οι «οράνιε» απογοήτευσαν στον τελευταίο αγώνα τους στον όμιλο εναντίον της Αυστρίας και θέλουν να «επιστρέψουν» με μία πρόκριση που θα τους φέρει στους «8» και θα τους προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παρουσία τους σε έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

Η Ρουμανία θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο (2 κάρτες) Νίκουσορ Μπάνκου, με τους Βασίλε Μόγκος και Ντεϊάν Σορέσκου να είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν, ενώ απ’ την άλλη πλευρά ο επιθετικός της ολλανδικής ομάδας, Τζόσουα Ζίρκζε ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ίωση. Στο όριο καρτών για τη Ρουμανία είναι οι Μπούρκσα, Μ. Μαρίν, Ρ. Μαρίν και Πούσκας, ενώ για τους Ολλανδούς οι Σάουτεν και Βίρμαν.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε το Ρουμανία - Ολλανδία:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή