ΑΕΚ: Άφησε πίσω την Άλκμααρ και φουλάρει για Conference League – Πρόβλημα με Φερνάντες

ΑΕΚ: Η «Ένωση» άκουσε το… καμπανάκι της «βαριάς» ήττας από την Άλκμααρ κι εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη στη φιλική νίκη (3-0) επί της Μπέρσχοτ και με τις μεταγραφικές κινήσεις να προχωρούν δείχνει ότι θα είναι έτοιμη, ενόψει της πρεμιέρας στο Conference League.
Κώστας Γαλανόπουλος ΑΕΚ
INTIME SPORTS
1'

Η αναμέτρηση κόντρα στη βελγική ομάδα ήταν το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους κι είχε διάρκεια τέσσερα τριαντάλεπτα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε έτσι την ευκαιρία να δει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η συγκινητική αφιέρωση του Γαλανόπουλου

Ο Κώστας Γαλανόπουλος άνοιξε το σκορ για την «Ένωση», μόλις στο 9ο λεπτό κι έκανε μια συγκινητική αφιέρωση. Ο Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη ζωή. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Ζίνι (15’) και Γκολφίνος (78’).

Το σκορ, βέβαια, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν να συνέρχονται άμεσα μετά την «εξάρα» από την Άλκμααρ στο πρώτο φιλικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο, είχε δοκάρι και δημιούργησε αρκετές φάσεις για να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Ο Πάολο Φερνάντες αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 50ο λεπτό, ενώ δεν έπαιξαν καθόλου οι Γιόνσον και Λιούμπισιτς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις.

Στην Ολλανδία ο Άμραμπατ, φτάνει κι ο Μπρινιόλι

Ο Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο, έφτασε την Τετάρτη (3/7) στην Ολλανδία και παρακολούθησε από τον πάγκο το φιλικό των «κιτρινόμαυρων». Τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει εκεί κι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ, έως το 2027.

Τα highlights

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή