Euro 2024: Απίστευτη αποθέωση στο τέλος της καριέρας του Κρόος!

Euro 2024: Η πίκρα του αποκλεισμού για τους Γερμανούς, δεν πτόησε κανέναν απ’ το να αποθεώσουν τον Τόνι Κρόος που έδωσε το τελευταίο ματς της καριέρας του – Αποθέωση και από τους Ισπανούς!
Euro 2024: Απίστευτη αποθέωση στο τέλος της καριέρας του Κρόος!
1'

Ήταν μέχρι και την τελευταία αναμέτρηση της καριέρας του, ένας ποδοσφαιριστής πρότυπο σε πολλά επίπεδα. Ο Τόνι Κρόος περίλυπος λόγω της εξέλιξης του αγώνα της Γερμανίας με την Ισπανία και τον αποκλεισμό των «πάντσερ», κρεμά με πίκρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Όμως αυτό που έζησε μετά την αναμέτρηση, ήταν αντάξιο του ποδοσφαιρικού του μεγέθους.

Ο ίδιος έφυγε εμφανώς στεναχωρημένος από τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν το 832ο και τελευταίο του ματς, σε μια καριέρα στην οποία μέτρησε 35 τίτλους. Στην Στουτγάρδη, το αποτέλεσμα σε ένα τόσο δυνατό ματς, σχεδόν ξεχάστηκε μόλις ήρθε η ώρα της αποθέωσης του Κρόος.

Τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Ισπανοί φίλαθλοι (λόγω και της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης) τον αποθέωσαν σε μια ανατριχιαστική στιγμή, την ώρα που ο ίδιος ήταν περίλυπος.

Για την «νασιονάλμανσαφτ» αυτό το ματς με τη «φούρια ρούχα» και το τέλος της παρουσίας στο Euro 2024, σήμανε ουσιαστικά ένα τέλος εποχής. Πέρα απ’ τον Κρόος που σταματά το ποδόσφαιρο, απ’ την Εθνική ομάδα αναμένεται να αποσυρθούν ο Τόμας Μίλερ και ο Μάνουελ Νόιερ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή