Μεταγραφές, ΑΕΚ: Οριστική η συμφωνία με Περέιρα, «κιτρινόμαυρος» κι ο Στρακόσια, κοντά ο Κοϊτά!

Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ρομπέρτο Περέιρα, ενώ παράλληλα ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και κάνει δικό της τον Θωμά Στρακόσια – Κοντά στην «Ένωση» κι ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά.
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Οριστική η συμφωνία με Περέιρα, «κιτρινόμαυρος» κι ο Στρακόσια, κοντά ο Κοϊτά!
EPA/GABRIELE MENIS
1'

Σε φουλ ρυθμούς κινείται η «Ένωση» στο μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, υπογράφοντας τον Ρομπέρτο Περέιρα. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον «Τούκου», ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε. Ο 33χρονος Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

Την περασμένη σεζόν μέτρησε 27 συμμετοχές, έχοντας τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ, όντας αρχηγός της ομάδας του Ούντινε. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Premier League με τη Γουότφορντ, ενώ έπαιξε και στη Γιουβέντους, με την οποία κατέκτησε δύο νταμπλ (2015, 2016).

«Έκλεισε» ο Στρακόσια, πλησιάζει κι ο Κοϊτά

Μετά την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, η ΑΕΚ «κλείνει» τη θέση του τερματοφύλακα, με μια εξαιρετική περίπτωση. Ο λόγος φυσικά για τον Θωμά Στρακόσια, ο οποίος αποτελούσε και τον Νο1 στόχο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον Αλβανό διεθνή, ενώ φαίνεται ότι ξεπέρασαν και το… εμπόδιο της Μπρέντφορντ, με την οποία ήρθε σε συμφωνία.

Ο Στρακόσια, λοιπόν, ντύνεται στα «κιτρινόμαυρα», ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Η ΑΕΚ είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Σεντ Τρούιντεν και μόλις γίνει η ανταλλαγή όλων εγγράφων ο 25χρονος εξτρέμ από τη Μαυριτανία θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή