Euro 2024: Ανακοίνωσε το τέλος ο Κρόος - «Ευχαριστώ ποδόσφαιρο! Όβερ»

Euro 2024: Τέλος στην σπουδαία του ποδοσφαιρική καριέρα έβαλε ο Τόνι Κρόος με τον πιο… επίσημο τρόπο.
Τόνι Κροος
Ο Γερμανός ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια
INTIME SPORTS
2'

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και εκ των βασικών μελών της Εθνικής Γερμανίας, ανακοίνωσε την Κυριακή (07/07) την απόφασή του να βάλει ένα… τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Και το έκανε μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι ήταν δίπλα του για να μπορέσει να παίξει σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία 17 χρόνια. Παράλληλα, ο Τόνι Κρόος ευχαρίστησε και το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, στο μήνυμά του αναφέρεται:

«Λοιπόν, αυτό ήταν. Αλλά προτού κάνω ένα διάλειμμα και τουλάχιστον προσπαθήσω να συνειδητοποιήσω τι συνέβη τα τελευταία 17 χρόνια, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πω ευχαριστώ σε όλους όσους δέχθηκαν το ποιος είμαι, έτσι όπως είμαι.

Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο για την άνευ όρων υποστήριξή σας. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους και τους προπονητές μου που πίστεψαν σε μένα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με έκαναν πάντα να νιώθω ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν πάντα ειλικρινείς μαζί μου, ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος έγινα.

Ευχαριστώ τους μάνατζέρ μου που έγιναν φίλοι. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου.

Ευχαριστώ τον αδερφό μου που ήταν πάντα ο Νο1 θαυμαστής μου. Ευχαριστώ τα παιδιά μου που ήταν το μεγαλύτερο κίνητρό μου για να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό- τίποτα καλύτερο να βλέπετε τα παιδιά σας να περηφανεύονται για τον μπαμπά.

Ευχαριστώ την όμορφη γυναίκα μου που είσαι εσύ. Μην αλλάξεις ποτέ. Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς όλους εσάς. Είναι δικό μας!

Και κάτι τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Ευχαριστώ Ποδόσφαιρο! Είσαι υπέροχο παιχνίδι. Και… παρακαλώ! Όβερ».

https://www.instagram.com/p/C9HemXstpo6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή