ΑΕΚ: Θετική εικόνα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γάνδη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ: Θετική εικόνα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία
1'

Το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Γάνδη, έχοντας ανά διαστήματα καλή απόδοση. Ζίνι και Ρότα χρίστηκαν σκόρερ για την Ένωση, με τους Βέλγους να σκοράρουν με τους Χονγκ και Γιοκοτά μετά από ισάριθμα λάθη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε έτσι το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Ολλανδία και επιστρέφει την Πέμπτη στην Αθήνα. Εν συνεχεία θα δώσει ένα ακόμα φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο την Πέμπτη 18 Ιουλίου πριν ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Conference League στην OPAP Arena.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετώπισε τη Γάνδη, με τη φάση του αγώνα να είναι ένα λάθος του τερματοφύλακα Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έκανε... δώρο το γκολ της ισοφάρισης στους Βέλγους.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στα δύο 35λεπτα: Μπρινιόλι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Ζίνι, Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στα δύο 30λεπτα: Μπρινιόλι, Κανελλόπουλος, Ραντόνια, Βίντα, Χρυσόπουλος, Σιμάνσκι, Ρουκουνάκης, Άμραμπατ, Φερνάντες, Γκατσίνοβιτς, Θεοδωρίδης.

Έπαιξαν και οι: Θεοχάρης, Κάτσικας, Φοφανά, Κοσίδης, Μαχαίρας

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή